Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Manitowoc

Sistem ultramodern de management al flotelor

12.03.2009
Ema Stancu
Sistem ultramodern de management al flotelor
Grupul Manitowoc va lansa la Intermat 2009 cateva modele noi de macarale, precum si o tehnologie de top pe segmentul sistemelor de management al flotelor, CraneStar.
Philippe Cohet, vice-presedinte executiv al Manitowoc a declarat ca noile macarale si produse, ce urmeaza sa fie prezentate publicului in cadrul expozitiei ofera beneficii considerabile utilizatorilor de macarale.

"Manitowoc va prezenta la Intermat 2009 macarale noi atat pentru marca Grove, cat si Potain, si suntem foarte entuziasmati de lansarea CraneStar cu ocazia aceluiasi eveniment. Suntem pregatiti sa le aratam vizitatorilor standului nostru cum inovatiile si investitiile in produsele Manitowoc ii vor ajuta sa economiseasca timp si bani in acelasi timp. Prin crearea de macarale care sunt adaptate pentru sectoare specifice de piata si instrumente de masurare a eficientei fiecarei macarale in parte, ii putem asigura pe clientii nostri ca vor beneficia de tot ceea ce tehnica moderna ofera." Printre macaralele ce vor fi prezentate se numara:

- Potain Igo 30  
- Potain MDT 368 (model nou) 
- Grove RT540 
- Grove GMK5110-1 
- Grove GSK55 (model nou)

CraneStar va fi una dintre atractiile majore de la standul Manitowoc deoarece vizitatorii vor avea posibilitatea de a asista la demonstratii ale sistemului in plina actiune. CraneStar ofera clientilor informatii actualizate despre flotele de macarale indiferent de pozitia utilajelor pe glob. Prin monitorizarea conditiilor de lucru si a locatiilor, clientii pot planifica mentenanta si programul de lucru astfel incat sa obtina eficienta maxima.

Cu Crane Star fiecare macara este echipata cu o Unitate de Control Telematic dezvoltata de catre Manitowoc, care monitorizeaza principalele functii ale macaralei si furnizeaza date operationale preluate din reteaua CANBus sau RS232. Informatiile sunt colectate si transmise catre o baza de date securizata conectata la un server web, astfel ca proprietarul macaralei are posibilitatea de a accesa informatiile online de la orice computer conectat la Internet. CraneStar este unic prin faptul ca transmite date atat prin retele GSM, cat si prin satelit, indiferent de tara sau regiune de pe Glob. Nici clientii Manitowoc care utilizeaza sistemul CraneStar pe utilaje ce lucreaza in locatii indepartate sau in zone aglomerate in interiorul oraselor nu vor intampina probleme deoarece CraneStar foloseste o cartela SIM globala care ofera functionalitate totala. Alaturi de noile modele de macarale si celelalte produse, Manitowoc va sta la dispozitia vizitatorilor cu informatii prin personalul de la divizia de service, Manitowoc Crane Care, precum si prin personalul departamentului de finantari, Manitowoc Finance.

Grove GMK5110-1 tot teren
Modelul GMK5110-1 reprezinta cea de-a cincea macara tot-teren cu cinci axe produsa de catre Grove, consolidandu-si astfel pozitia de top pe aceasta piata la categoria macaralelor cu cinci axe.

Modelul GMK5110-1 a fost dezvoltat ca urmare a experientei vaste a companiei Grove pe segmentul de macarale cu cinci axe.

Grove GMK5110 este o macara cu o capacitate de 110 t si un brat telescopic de 50,6 m. Are un brat oscilant de 18 m cu doua extensii, una de 8 m si cealalta de 6 m, destinate cresterii razei de actiune. Inaltimea maxima la varf este de 91 m, iar raza maxima de actiune este de 46 m. Acest model imbina toate caracteristicile specifice ale gamei de macarale GMK, fiind in plus dotata cu cel mai recent model de cabina, cu o ergonomie si o functionalitate evident in progres fata de variantele mai vechi.

Sistemul EKS monitorizeaza permanent operatiunile de ridicare ale macaralei, lanseaza semnale de avertizare atunci cand apar greseli sau nereguli si transmite date catre oricare dintre centrele globale Manitowoc Crane Center.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI