Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 37

SOLIDEAL: know-how recunoscut

12.03.2009
Cristina Catanescu
SOLIDEAL: know-how recunoscut
La urmatoarea editie Intermat, care va avea loc in Villepinte la nord de Paris, intre 20 si 25 Aprilie 2009, Solideal va prezenta in premiera noua sa gama SRGP(Solideal Radial General Purpose), pneuri radiale pentru incarcatoare, dumpere articulate si gredere, precum si una dintre cele mai recente inovatii ale sale, Troliul Solideal SKS pentru incarcatoare compacte pe pneuri.
Tot in cadrul acestei expozitii, Solideal va participa la Intermat Innovation Awards cu doua produse inovatoare apartinand gamei de senile: Solideal OTT si Solideal Triplu S.

Solideal OTT este o senila cauciucata ce imbraca pneul si poate fi plasata cu usurinta pe rotile incarcatoarelor. Instalarea si dezinstalarea acestora pot fi realizate in mai putin la 20 de minute. Mai mult, acestea furnizeaza cu 30% mai multa putere de tractiune pe toate tipurile de teren.

Cu tehnologia Triplu S, Solideal aduce inovatii revolutionare in industria de senile cauciucate utilizate pentru vehiculele de contructii sub 14 tm, nu numai in ceea ce priveste productivitatea, dar pentru prima data au fost luate in calcul si confortul si controlul vibratiilor. Triplu S confera conditii de condus confortabile pentru operator si mai presus de toate, productivitate crescuta. Totodata, vibratiile sasiului sunt reduse cu pana la 80% raportat la senilele obisnuite. Astfel, Triplu S minimizeaza efectul deranjant al vibratiilor si al zgomotului asupra sanatatii soferului, precum si asupra ciclului de viata al componentelor masinii.

Linia de produse Solideal ofera solutii inovatoare pentru reducerea costurilor de operare si cresterea semnificativa a performantelor de lucru. Gama include pneuri si roti de diferite dimensiuni pentru stivuitoare si vehicule speciale, precum si pneuri de inalta performanta pentru incarcatoare, telehandlere, buldozere si compactoare, precum si senile cauciucate special concepute pentru incarcatoarele compacte cu pneuri sau senile, miniexcavatoare si echipamente utilizate in lucrarile fermiere. Asadar, SKS furnizeaza o mai buna tractiune, confort excelent pentru operator si reducerea nivelului vibratiilor.


Pneuri solide pentru fiecare masina
Solideal ofera o gama vasta de pneuri extrem de robuste, solide, cu o aderenta crescuta, care se regasesc sub denumirile de MAG2, Magnum si Solideal cu inalta tractiune.

Acestea ofera o durata exceptionala a ciclului de viata in cadrul oricarui tip de mediu si ating un nivel remarcabil al aderentei. Acest produs este creat pentru operarea industriala si aduc un plus de valoare muncii. Punctele lor forte sunt constituite de: constructia solida, siguranta si o mai mare performanta si productivitate.


Pneuri pentru echipament de inginerie civila
Solideal ofera o linie de pneuri radiale si diagonale sculptate pentru fiecare tip de aplicatie. Linia de pneuri radiale include L3, E3 si G3 SRGP. Aceste pneuri au fost create pentru cresterea productivitatii, o reducere substantiala a costurilor de operare, mobilitate constanta garantata si un ciclu de viata mult mai mare.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI