Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Solutii anticriza

25 De la DAF

07.04.2009
Dan Pavel; Dan Vasile

Nopti nedormite, griji si mai ales o capacitate extrem de redusa de a putea prevede ce se va intampla cu afacerea ta in urmatoarea perioada de timp, o saptamana, o luna sau un an. In aceste conditii, nimeni nu mai crede in minuni. Daca cineva va spune: "am o solutie la problemele tale", ce veti face? In mod normal, asteptati sa va treziti din vis, dar…

EVW Holding, importatorul autocamioanelor DAF in Romania chiar a lansat campania "Solutia impotriva grijilor si incertitudinii" si acesta este cat se poate de reala.

Probabil ca cititorii vor crede ca vorbim de o alta campanie de vanzari, dar inca de la inceput, eu cred ca sunt destule argumente pentru a afirma ca de aceasta data este ALTCEVA. Pe scurt, campania propune cinci avantaje majore (de fapt sunt mult mai multe) pentru cei care vor cumpara in urmatoarele doua luni autocamioane marca DAF:

- 2 x 10% discount din preturile de lista,
- 2x 500 litri de AD BLUE gratuit,
- 2 ani de garantie totala,
- 2 ani costuri de intretinere zero.

Dar atentie, promotia se intinde pe durata a numai doua luni!
Si daca nu este suficient, EVW Holding va garanteaza taxa de prima inmatriculare zero si curs de conducere economica gratuit pentru fiecare sofer al unui nou camion.


In spatele promotiei
O oferta foarte buna, care garanteaza costuri mici de achizitionare si mai ales de utilizare. Costurile de fapt sunt atat de reduse, incat in momentul in care doriti sa cumparati un autocamion uzat, cel mai bine este sa va faceti calculele privind cheltuielile de intretinere pentru urmatorii doi ani, sa analizati cat costa taxa de poluare si de cea de inmatriculare, si apoi sa trageti linie si sa comparati. Suntem siguri ca o sa doriti un autocamion nou DAF.

"Totul pentru clienti" - 2009 este anul in care intreaga atentie a importatorului DAF in Romania, societatea EVW Holding este indreptata spre clienti. Campania a debutat cu o serie de chestionare completate de clienti privind gradul de satisfactie al acestora fata de serviciile de vanzare si post-vanzare oferite in cadrul reprezentantelor din Cluj-Napoca, Arad, Bacau, Bucuresti, Constanta, Brasov, Suceava si Iasi. Chiar daca raspunsurile au fost foarte bune, peste 98% dintre clienti declarandu-se multumiti de solicitudinea personalului, sondajele continua, iar rezolvarea oricarei probleme a utilizatorilor serviciilor firmei reprezinta o prioritate de grad zero.

Chiar daca pare numai un calcul economic din partea EVW Holding, aceasta promotie arata clar ca un utilizator al camioanelor DAF nu este numai un cumparator, ci si un partener care se bucura de intreg sprijinul companiei importatoare in timpul utilizarii lor. Promotia "Solutia impotriva grijilor si incertitudinii" fara o infrastructura bine pusa la punct si servicii de calitate nici nu putea exista. De fapt, nu este numai "o alta promotie", ci rezultatul a mai multor ani de dezvoltare a serviciilor, a unei experiente imense acumulate in timp.

O astfel de promotie obliga in primul rand importatorul, acesta trebuind sa demonstreze in timp, in acest caz doi ani, ca tot ceea ce a promis s-a si realizat. Va propunem sa analizam punct cu punct.

- 2x10% discount reprezinta o urmare fireasca a promotiilor HOT DEALS de la DAF care au inceput inca din anul 2008. Pe baza succesului inregistrat de aceste promotii, care in principiu ofereau autocamioane echipate complet pentru un numar mare de aplicatii, la un nivel calitativ deosebit, EVW Holding a inteles cel mai bine poate cerintele utilizatorului de camioane. De exemplu, pentru sectorul constructiilor, oferta HOT DEALS insereaza doua sasiuri pentru constructii DAF FAD CF E4 in configuratie 8 x 4 echipate cu o suprastructura basculabila Carnehl sub forma unei bene de 18,8 mc realizata din otel Hardox cu rezistenta HB 450 si o betoniera marca Stetter cu un volum de umplere de 9 mc. De asemenea, toate autocamioanele respecta normele de poluare EURO 5.

- 2x 500 litri de AD BLUE gratuit, livrat acolo unde aveti nevoie. In ultimii ani, motoarele din ce in ce mai putin poluante au nevoie de un catalizator pentru scaderea noxelor evacuate de la motor numit AdBlue. EVW Holding ofera inca de cand a aparut noua generatie de motoare cu AdBlue servicii specializate de livrare in rezervoare de plastic de capacitate mare a acestui aditiv, la preturi mult mai mici decat cele din benzinarii. Astfel, acestea pot fi aduse si montate in incinta fiecarui parc auto, fiind inlocuite apoi periodic.

- 2 ani de garantie totala. Sub umbrela EVW Holding puteti lucra fara grija, indiferent unde va aflati. Chiar si limita de 250.000 km a fost atent aleasa de catre importator, pentru ca un camion care a lucrat in toata aceasta perioada sigur si-a amortizat majoritatea costurilor.

- 2 ani costuri de intretinere zero. Poate mai mult decat pretul autocamionului, service-ul reprezinta cheia afacerilor de calitate in zilele noastre. Rotile nu trebuie sa se opreasca, pentru a scoate maxim de profit, dar nici cheltuielile de intretinere si reparatii nu trebuie sa fie pre mari. Raspunsul EVW Holding: o retea de service-uri ce acopera intreaga tara si care este in continua extindere, unde la aceiasi parametri tehnici si de calitate orice autocamion marca DAF primeste intreaga atentie necesara.

- Scoala de conducere economica gratuita. Economiile sunt acum la ordinea zilei. Dar cum sa consumi mai putin carburant? Este greu de crezut, dar daca un motor este exploatat corect, reducerea consumului este atat de mare, incat poti sa platesti si o mare parte din rata la banca cu banii economisiti. Mai mult: conducatorul auto are mai mare grija de camion, conducand mai sigur in trafic, posibilitatea de a avea un accident scazand spectaculos.


Care este diferenta intre o oferta buna si una foarte buna? Depinde de fiecare cumparator, dar cred ca in zilele noastre, cel mai important este sa alegi oferta cea mai sigura. Si aici exista numeroase nuante, dar in mod cert, un camion EURO 5 este oricand preferat, fie si datorita taxelor de poluare zero, unuia mai vechi. De asemenea, un pret de exploatare cat mai scazut este un alt avantaj major. Un camion nou inseamna si asigurarea unei asistente tehnice permanente, 24 de ore din 24.

Recomandarea este sa gasiti propriile definitii in ceea ce priveste o oferta foarte buna, si sa le aplicati la "Solutia impotriva grijilor si incertitudinii" de la EVW Holding. Concluziile vor veni de la sine.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI