Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Stivuitoare

Doosan - pentru orice marfa

02.04.2009
Doosan - pentru orice marfa
Stivuitorul a fost inca de la aparitie, o necesitate evidenta in cadrul oricarui depozit si, in general, in orice unitate de productie, utilizarea acestuia fiind multipla. Daca la inceput manipularea cu ajutorul furcilor parea suficienta, cu timpul nevoia de a manipula marfuri de toate tipurile, greutatile si formele a condus spre aparitia diverselor atasamente specializate pentru fiecare tip de marfa.


Desi achizitionarea unui astfel de echipament presupune un cost suplimentar fata de pretul stivuitorului, cu siguranta beneficiile unui dispozitiv de acest fel compenseaza orice efort financiar, productivitatea fiind maxima din moment ce marfa este sustinuta perfect, fara a exista riscul de dezechilibru sau de rasturnare, balansul fiind minim. Stivuitorul poate lucra la capacitate si viteza maxime, in plus, marfa, obiectul principal al oricarei afaceri este in siguranta. Cu ajutorul dispozitivelor special adaptate, marfa nu sufera socuri mecanice ce ar putea-o deteriora iremediabil.

Bineinteles ca utilizarea unui astfel de atasament trebuie facuta cu un stivuitor fiabil si robust. O solutie excelenta o reprezinta stivuitoarele Doosan, extrem de apreciate tocmai datorita acestor calitati, care le-au facut cunoscute in toata lumea initial sub numele de Daewoo.

Compania RADACINI EQUIPMENT ofera toata gama de stivuitoare diesel, GPL si electrice marca Doosan, fiind importatorul oficial pe intreg teritoriul Romaniei. Acoperirea intregii tari prin reprezentante de vanzari si service-uri asigura cele mai bune servicii pentru clientii sai, acestea in tandem cu stivuitoarele Doosan oferind solutii ideale oricarui client.

Piata din Romania se maturizeaza din ce in ce mai mult, iar clientii incep sa caute solutii adecvate propriei afaceri. Daca in trecut, romanul fiind inventiv, lucra destul de improvizat sau cu utilaje de tip struto-camila, in prezent clientii cauta utilaje specializate pentru fiecare tip de aplicatie. Astfel, stivuitoarele Doosan pot fi echipate cu atasamente special concepute pentru fiecare tip de marfa.

Accesoriile pentru manevrat cauciucuri sau role de hartie, dotate cu brate speciale ce prind din lateral marfa se pliaza acum exact pe dimensiunea acesteia. Aceste atasamente sunt dotate cu limitatoare de presiune pentru a impiedica deteriorarea marfii, acest aspect negativ putand sa apara in urma unei strangeri prea puternice.

Alte atasamente prevazute tot cu brate de prindere laterala sunt destinate electrocasnicelor sau balotilor de celuloza. Cu ajutorul acestora se poate manipula orice tip de marfa dreptunghiulara, deoarece atasamentul este ales in functie de aceasta.

Un sistem deosebit de utilizat este cel capabil sa manevreze mai multi paleti in acelasi timp. Acesta dispune de cel putin patru furci, in loc de doua, si poate descarca in acest caz doi paleti in acelasi timp, injumatatind astfel timpul de descarcare sau incarcare.

Radacini Equipment furnizeaza intreaga gama de atasamente speciale impreuna cu stivuitoarele Doosan, deoarece pentru a profita de beneficiile unui astfel de atasament trebuie utilizat un utilaj conceput pentru orice tip de lucrare, in orice conditii, indiferent cat de grele ar fi. Datorita gamei complete de stivuitoare Doosan ce acopera manipularea marfurilor cu greutati de la 1 la 16 tone, acestea pot fi folosite in orice mediu, de la depozite de marfuri usoare pana la santiere si porturi. Totul, de la stivuitor si pana la atasament, este conceput pentru a asigura productivitate maxima in deplina siguranta. Bineinteles ca un rol important il are conceptia ergonomica a postului de conducere, toate comenzile fiind la indemana, extrem de usor de accesat, toate acestea fiind completate de modul de constructie atat al catargului, cat si al atasamentului ce confera vizibilitate maxima.

Pentru orice afacere, este extrem de important ca produsul sa fie manipulat in conditii ideale si cu maxima eficienta, iar un stivuitor Doosan cu accesoriul adecvat reprezinta o solutie potrivita.

Pentru detalii complete despre stivuitoarele Doosan si gama completa de atasamente puteti consulta si site-ul www.stivuitoaredoosan.ro

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI