Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
INTERMAT 2009

Invitatii personalizate pentru vizitatori

02.04.2009
Invitatii personalizate pentru vizitatori
Intermat 2009 ofera in premiera trei programe personalizate pentru vizitatorii internationali, reprezentanti ai sectorului de constructii si ai celui de materiale pentru constructii.
Programul special pentru delegatiile internationale
Delegatiile internationale beneficiaza de programele personalizate de vizita. Daca planuiesti sa aduci un grup din tara ta la aceasta editie Intermat, in calitate de lider al delegatiei, le poti oferi sansa clientilor si partenerilor tai de a se bucura de programele personalizate de vizita. Astfel, acestia vor avea parte de:

- O primire speciala la targ
-Un program initial de prezentare si o vizita tehnica ce se concentreaza cu precadere pe domeniul dumneavoastra de activitate
- Intalniri directe cu expozantii
- Facilitarea organizarii excursiei dumneavoastra cu ajutorul serviciilor oferite de Pachetul de Bun Venit.


Echipa Intermat va avea placerea de a va oferi un astfel de program care sa se adapteze perfect cerintelor clientului. Aceste tipuri de programe personalizate pot fi: programe destinate profesionistilor in industria de materiale pentru constructii, programe pentru companiile constructoare de drumuri si programele "Prestige", destinate oricarui tip de activitate.

Programul pentru specialistii din industria materialelor de constructii

Intermat ofera participare gratuita in cadrul complexului destinat acestui sector tuturor organizatiilor profesionale ce activeaza in domeniul exploatarii si activitatilor specifice exploatarilor de cariera. Acesta zona se afla in Holul 3 si gazduieste numeroase companii active in acest sector, prezentand rolul lor, activitatile si misiunile.

Prezenta la expozitie le va permite sa-si sporeasca gradul de vizibilitate printre profesionistii din intreaga lume si le va oferi sansa unica de a-si intalni concurentii de pe piata europeana si comunitatea internationala din acest sector.


Programul se va desfasura dupa cum urmeaza:

- Marti, 21 Aprilie 2009-03-23
- Vizitarea expozitiei si intalnirea personalizata cu expozantii internationali;
- Miercuri, 22 Aprilie 2009
- 8.45 AM: Primirea la expozitie;
- 9.15 AM: Plecare cu autocarul spre spatiul rezervat demonstratiilor de la Bouqueval.
- 10.00 AM-12.00 PM: Vizita speciala la Bouqueval, la 30 de minute departare de Paris. Acest santier de 250 ha, aflat in administrarea Veolia Proprete, este atat cariera cat si spatiu de depozitare a deseurilor si a imbinat perfect dimensiunile mediului inconjurator cu conceptul de dezvoltare durabila.
- 1.00 PM: Pranz formal pentru delegatiile internationale


Despre santierul BOUQUEVAL
In calitate de parte a programului pentru profesionistii in industria materialelor de constructii, Intermat ofera o vizita speciala la Bouqueval, care este atat cariera, cat si la depozitul pentru deseuri.

Spatiul Bouqueval este administrat de REP, subsidiar al Veolia Proprete, lider in colectarea si prelucrarea deseurilor, precum si in valorizarea energiei si a materiei. Acesta detine un numar ridicat de centre pe teritoriul Frantei, incluzandu-l si pe cel de la Bouqueval. Timp de 40 de ani, acesta a reprezentat o sursa majora de afaceri incluzand activitatile terasiere si de exploatare, precum si productia si comercializarea materialelor. Prin conservarea mediului inconjurator, Veolia Proprete introduce o adevarata politica de dezvoltare durabila.


Programul pentru constructorii de drumuri
Participantii pot lua parte la un simpozion de 2 zile si jumatate cu tema "Drumuri Trainice", cu urmatorul orar:

- Marti, 21 Aprilie: 2.00 PM-4.30 PM
- Miercuri 22 Aprilie: 10.00 AM 12.30 PM

Scopul principal al acestei actiuni este acela de a introduce pe piata europeana cat mai multe echipamente conforme cu normele de protectie a mediului.

Producatorii de echipamente din domeniul constructiilor si intretinerii drumurilor care doresc sa reduca efectele poluante asupra mediului si sa evite epuizarea resurselor naturale, trebuie sa se supuna si sa se conformeze principiilor dezvoltarii durabile.

Producatorii, impreuna cu un numar mare de experti, vor dezbate acest subiect, precum si tehnicile actuale ce vor contribui la construirea drumurilor de maine.
Prezentarea va fi tradusa.

Programul PRESTIGE
Zi la alegere: vizita speciala a targului
- Intampinare de catre serviciul de Protocol
- Intalniri personalizate cu expozantii internationali
- Pranz formal cu delegatiile internationale.


Participarea dumneavoastra, in grup sau individual puteti sa o inregistrati direct pe: WWW.INTERMAT.FR sau

- Maud Carcy, director Promotii si Comunicare
Tel: +33 (0) 1 49 68 52 04
maud.carcy@comexposium.com

- Stephanie de Rocquigny-Pernod, director, Relatii internationale
Tel: +33 (0) 1 49 68 49 04
stephanie.derocquigny @comexposium.com

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI