Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Mini-dumpere

Multitor Bergmann

07.04.2009
Multitor Bergmann

Producatorul spaniol Multitor are o experienta de peste 25 de ani in proiectarea si constructia utilajelor specializate pentru transportul, prelucrarea si turnarea materialelor pentru constructii. Asocierea cu producatorul german BERGMANN MASCHINENBAU, unul din "greii" industriei producatoare de piese pentru industria auto, dar si un constructor de dumpere multifunctionale cu o experienta de 45 de ani a dus la aparitia noii serii Multitor Bergmann.

Seria Bergmann incude 3 tone, 4 tone, 5 tone, 6 tone si 8,5 tone, iar modele Loadmatic si LSK au o capacitate de 3,5 tone. Perfect echipate pentru aplicatii din cele mai diverse, intreaga gama este recomandata pentru lucrari in constructii de dimensiuni mici si medii, lucru in zone greu accesibile, precum cele montane, acolo unde betonul trebuie preparat pe loc. Capacitatea de acces in zone dificile, sau pe terenuri denivelate, de santier este asigurata de transmisia hidraulica 4x4, existenta pe toate modelele, o caracteristica care le diferentiaza de alte modele de utilaje similare.

Seria Bergmann a fost conceputa pentru a oferi conditii de maxima performanta. Datorita design-ului precum si a utilizarii componentelor de calitate superioara, durata de viata la toate modele este garantata pentru o functionare prelungita.

Intreaga gama se bucura de transmisia hidrostatica, 4 x 4, care in combinatie cu sasiul articulat, permite un unghi al partii fata comparativ cu partea spate de maxim 180 de grade. Astfel, toate utilajele din aceasta gama pot sa lucreze in spatii inguste, de tipul tunelurilor sau la constructia sistemelor de epuisment.


Multitor Bergmann Loadmatic
Modelul Loadmatic, cu o capacitate de 3,5 tone, este echipat cu un sistem brevetat de auto-incarcare cu lopata, putandu-si prepara singur amestecul de beton, incarcand materialele componente direct de pe sol. De fapt, Multitor Bergmann de 3,5 tone Loadmatic ofera diferite posibilitati de lucru, in functie de echipamentele de lucru comandate. Astfel, acelasi sasiu de baza poate fi echipat cu bena pentru transportat materiale de constructii, bena ce poate fi basculata pe mai multe directii sau coborata pe sol.

Toate utilajele Bergmann Multior au certificat de conformitate EURO.
Operatorul acestora se bucura de intreg confortul unei cabine moderne. Astfel, elementele care compun panoul de control sunt aranjate in asa fel incat utilizatorul sa lucreze intr-o pozitie confortabila si in siguranta. Din punctul de vedere al securitatii, toate modele sunt dotate cu sistemul ROPS, cu acoperis pliant, acesta fiind special proiectat pentru a proteja operatorul in cazul rasturnarii accidentale sau a caderii unei greutati peste cabina. Cabina joasa usureaza accesul la tuneluri si plafoane, astfel incat orice incarcatura este mai usor de transportat. Seria Bergmann este astfel creata pentru ca utilizatorul sa se simta confortabil. Transmisia hidrostatica 4x4 a vehiculului, permite ca utilizarea sa se faca in cele mai adverse conditii.


Multitor seria 2005
Cu o capacitate de incarcare de 2.500 kg, Multitor seria 2005 este un utilaj multifunctional ce ofera opt variante de incarcare, care pot fi selectate pentru a se potrivi in orice situatie. Astfel, sistemul articulat de prindere permite descarcarea prin fata, descarcarea cu rotirea benei, auto-incarcare sau auto-incarcare cu rotire descarcare.

In toate cazurile controlul sistemului de incarcare/descarcare se face manual, intr-un mod comod si sigur, in doua versiuni disponibile: transmisie manuala si transmisie hidrostatica.

Multitor gama 2005 este la fel de sigur si de eficient ca si celelalte modele de la Bergmann, este conceput pentru a minimiza costurile de intretinere pentru client. In plus, modelul 2005 cu autoincarcare este echipat cu un sistem de autocentrare si anticoliziune. Acest model permite descarcarea pe directia de miscare a vehiculului, cu rezultate directe privind economia de timp si spatiu.

Seria 2005 Multitor ofera elemente deosebite de siguranta. Astfel, acoperisul a fost conceput din doua arcuri semiarticulate, flexibile, care elimina orice posibilitate de rupere a lui in cazul unui accident. In general, modelul 2005 a fost conceput intr-o forma robusta si modulara, evitandu-se materialele din plastic.

Sistemul de filtrare a aerului este usor de intretinut si este dotat cu un cartus de siguranta. Numarul de parti componente a fost redus astfel incat orice demontare sau montare sa fie extrem de simpla si rapida. Modelul functioneaza cu orice tip de container datorita inaltimii din seria 2500.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI