Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 38

Pompe de beton JMBH

02.04.2009
Grupul JMBH are o experienta mondiala deosebita in productia de pompe de beton. Dezvoltarea unor produse de inalta tehnologie usor de manevrat si de pus in lucru a reprezentat inca de la inceput telul proiectantilor de la JMBH. In prezent, gama larga de pompe produse si vandute in intreaga lume a impus producatorul spaniol printre cei mai flexibili constructori de utilaje de turnat betonul. Astfel, cumparatorii cei mai pretentiosi sunt intampinati cu urmatoarele cuvinte: "spune-ne care este marimea (lungimea) ta favorita de brat si noi putem sa o producem pentru tine".

Pentru pompele produse sub sigla JMBH, versatilitatea este un punct cheie, astfel fiecare pompa putand sa lucreze atat pentru constructii mici, cu viteze reduse, cat si pentru constructii de mari dimensiuni, la viteze mari, fara a forta in vreun fel motorul hidraulic.

In prezent, grupul este reprezentat in 27 de tari din Uniunea Europeana, fiind intr-o continua dezvoltare. In Romania, pompele JMBH sunt importate de catre societatea CASE Utilaje Constructii, toate utilajele fiind construite in conformitate cu normele ISO 9001:2000.

Oferta pentru Romania include patru modele de pompe de beton cu o capacitate maxima de lucru cuprinsa intre 100 si 150 mc/h. Inaltimile maxime de lucru sunt cuprinse intre 23,6 m la modelul JMBH24 si 51,3 m in cazul modelului JMBH52, la acesta din urma bratul fiind format din cinci tronsoane mobile. De asemenea, pe orizontala raza de actiune este cuprinsa intre 20,6 m la 47,5 m.

Toate pompele de beton au in dotarea standard sistem de comanda si control radio, unghiul de rotire fiind de 370.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI