Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Caterpillar

Solutii eficiente pentru spatii mici (II)

02.04.2009
Solutii eficiente pentru spatii mici (II)
Varietatea aplicatiilor in care pot lucra, transportul realizat rapid si usor, costurile reduse de achizitie si de operare fac ca popularitatea miniincarcatoarelor rigide multifunctionale sa creasca din ce in ce mai mult pe o piata care se indreapta tot mai mult spre utilajele specializate.
Versatilitatea miniincarcatoarelor rigide conferita de multitudinea de unelte de lucru cu care pot fi echipate si dimensiunile de gabarit reduse, le fac ideale pentru domenii precum lucrarile utilitare din orase, agricultura, lucrari peisagistice sau reciclare.

Caterpillar ofera o gama variata de miniincarcatoare rigide multifunctionale, atat pe pneuri cat si pe senile, cu greutate operationala cuprinsa intre 2,5-4,5 t si capacitate nominala cuprinsa intre 0,6-2 t.

Cele noua modele de miniincarcatoare rigide multifunctionale pe pneuri si cele cinci modele pe senile dau dovada de performante excelente de sapare, cu forte de rupere remacabile. Optiunile de ridicare verticala si radiala si sistemul hidraulic cu debit marit (XPS) sporesc capacitatea nominala a utilajelor din aceasta gama. Un cuplor rapid mecanic, aflat in dotarea standard, ofera posibilitatea schimbarii diferitelor unelte de lucru usor si intr-un timp foarte scurt. Disponibil ca optiune, cuplorul rapid hidraulic ofera operatorului posibilitatea schimbarii acestora direct din cabina. Printre uneltele de lucru cu care pot fi echipate, putem enumera cupe de incarcare, lame, ciocane hidraulice, furci, sfredele, graifere, brate de excavare, taietoare de santuri, fierastraie disc, freze de asfalt, placi vibratoare, greble rotative si perii.

Cabina este spatioasa, confortabila si asigura o vizibilitate excelenta asupra zonei de lucru, oferindu-i operatorului un mediu de lucru excelent. Comenzile electrohidraulice, montate pe scaun, cresc confortul si productivitatea operatorului. Celelalte comutatoare de control sunt amplasate convenabil, astfel incat operatorul resimte mai putin efortul pe durata schimbului de lucru si devine mai productiv.

Mentenanta este rapida si usoara, datorita gruparii si accesului simplu la punctele de service. Dealerul Caterpillar pentru Romania, Bergerat Monnoyeur asigura consilierea necesara la achizitia utilajului, precum si serviciile post vanzare.

Pentru aceasta primavara, Bergerat Monnoyeur a pregatit o oferta speciala pentru miniincarcatoarele rigide multifunctionale cu masa operationala mai mica de trei tone. Astfel, pentru fiecare utilaj achizitionat din modelele 216B2 sau 226B2 va fi oferita gratuit, o platforma rutiera de transport pentru acesta.

Pentru detalii suplimentare despre aceasta oferta, il puteti contacta pe d-l Marius Mihai, tel. 0723 506 703.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI