Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 38

Targul de utilaje MARCOM - editia 2009

02.04.2009
Targul de utilaje MARCOM - editia 2009
Asa cum ne-a obisnuit in ultimii ani, Showroom-ul Marcom situat la iesirea din Bucuresti, pe soseaua Bucuresti-Ploiesti nr.75 79, in localitatea Otopeni va fi din nou gazda Tagului de Utilaje Marcom ajuns, iata, la a treia editie.

In zilele de 8 si 9 mai, mai mult de 100 de utilaje noi si uzate vor fi prezentate pe o suprafata de peste 10.000 mp, acestea putand fi testate si cumparate pe loc. Organizatorul acestui targ, societatea MARCOM RMC94, va prezenta o gama larga de utilaje marca Komatsu, Potain, Grove, Sennebogen. Astfel, cei interesati pot gasi aici o gama completa de utilaje, specializate si recomandate pentru constructii civile si industriale, constructii de drumuri, pentru demolari, balastiere, cariere, lucrari forestiere, statii de betoane, statii de asfalt, reciclare sau lucrari publice. Alaturi de aceste utilaje vor fi prezentate si numeroase accesorii: ciocane hidraulice, cupe pentru diferite aplicatii, echipamente specializate impreuna cu sisteme de cuplare/decuplare rapida.

Limitele utilajelor vor fi testate in direct de catre unul dintre cei mai cunoscuti demo-driveri din Europa: Walter. Acesta va face demonstratii acrobatice care nu sunt recomandate sa fie realizate de catre operatori pe santier, dar care vor arata tuturor celor interesati cat de robuste sunt utilajele Komatsu si cat de exacte sunt comenzile acestora. Toate demonstratiile se fac pe utilaje de serie, care nu au suferit nici o pregatire speciala prealabila.

Marcile ce pot fi testate si cumparate in timpul Targului de utilaje Marcom sunt:
- Komatsu: buldoexcavatoare, mini-incarcatoare, mini si midi-excavatoare, manipulatoare telescopice, excavatoare pe senile, excavatoare pe pneuri, incarcatoare frontale, buldozere, bascule articulate, concasoare mobile, stivuitoare.

Mentionam ca toate utilajele de constructii sunt dotate cu sistemul de monitorizare prin satelit Komtrax.

- Potain: macarale autoridicatoare, macarale turn.
- Grove: automacarale tot teren si macarale mobile pentru teren accidentat.
- Sennebogen: manipulatoare pentru materiale, macarale telescopice pentru aplicatii speciale, macarale portuare.

Toate utilajele achizitionate in aceasta perioada beneficiaza de preturi si conditii speciale de cumparare.


Accesul spre Targul de utilaje

Marcom se face de pe DN 1, directia dinspre Ploiesti spre Bucuresti, in Comuna Otopeni, adresa exacta este: Sos. Bucuresti-Ploiesti nr.75-79.

Site dedicat evenimentului: www.targul-marcom.ro.
Contact: 0727.738.380

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI