Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

Hyundai mizeaza pe Romania

29.05.2009
Ema Stancu; Dan Pavel; Paris - Villepint
Hyundai mizeaza pe Romania
Intermat a fost o ocazie buna si pentru producatorul coreean sa prezinte cateva noutati absolute, care vin in completarea gamei sale de utilaje. Trecand peste problemele aduse de criza mondiala, Hyundai a dorit sa demonstreze ca este o companie solida, cu resurse financiare importante, ritmul de innoire a gamei de utilaje fiind la fel de mare ca si in anii trecuti. Aceste declaratii au fost facute de gazda noastra, domnul Michel de Weert, Marketing Manager Hyundai, care ne-a si prezentat noutatile din standul de peste 3.000 mp.

Noua gama de excavatoare expuse urmareste sa completeze masinile caracteristice seriei 7A, o serie de succes. Astfel, modelele noi au sarcina dificila de a duce mai departe faima marcii, in conditiile unei piete extrem de condensate. In acest scop, caracteristica "zero tail-swing" este acum prezenta pana la excavatoarele de 21 tone. Cu alte cuvinte, chiar si excavatoarele mari nu mai necesita atentia operatorului asupra partilor laterale sau din spate atunci cand se rotesc, deoarece intregul corp rotitor, exceptand organul de lucru, bineineteles, nu depaseste gabaritul senilelor. Alte modele noi: doua buldo-excavatoare si o gama noua de mini-excavatoare model R16-9 (1,6 tone) si R27Z-9 (2,7 tone), acesta din urma cu caracteristica "zero-tail", care fac parte din aceiasi categorie cu modelele de 3,5 tone, lansate in cadrul expozitiei de la Bauma.

Pentru sectorul exploatarilor miniere si de mare capacitate, Hyundai oferteaza si modelul R800-7A FS, de 86,5 tone, un excavator pe senile de mare capacitate. Acesta lucreaza deja in Europa, imediat dupa lansare fiind vandute trei unitati, din care una, in Olanda lucrand deja.  Pentru piata din Romania, domnul Michel de Weert ne-a spus ca probabil noul buldoexcavator de la Hyundai, care este inca in teste va fi un punct de interes maxim, gratie calitatilor sale unice pentru acest tip de utilaj. Acesta, impreuna cu noile mini-excavatore vor fi disponibile din toamna acestui an.
Daca piata din Europa este una dificila, reprezentantul Hyundai pentru Europa centrala si de Est este in schimb optimist in ceea ce priveste Romania: "Cu noul nostru dealer, Romcat vom reusi sa facem fata crizei economice din prezent, iar in primavara anului 2010 sunt sigur ca vom inregistra cresteri. Pot sa va spun ca, chiar si in conditiile dificile de piata din prezent, am incheiat niste afaceri destul de bune in Romania, am vandut cateva unitati, nu numai pentru contractori mari precum European Drinks si European Foods, dar si pentru altii mai mici.  Eu cred ca, chiar daca piata din Romania este inceata, important este ca merge inainte."

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI