Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 39

Noutati in gama de sasiuri Volvo

29.05.2009
Noutati in gama de sasiuri Volvo
O distributie mai buna a incarcaturii, capacitate mai mare de a patrunde in locurile dificile si confort imbunatatit sunt atuurile pe care noua gama de punti Volvo cu suspensie pneumatica pentru basculante, betoniere si cisterne le ofera clientilor Volvo Trucks.

Tendinta de a transporta sarcini tot mai mari, fara ca eficienta si confortul sa fie diminuate au dus la extinderea ofertei Volvo de sasiuri pentru modelele FH si FM. In acest fel producatorul suedez poate raspunde cerintelor clientilor si ofera
posibilitatea de a alege solutia optima pentru operatii productive. 
Printre noile realizari se numara si Volvo 8x4 Tridem, echipat din fabrica cu trei punti spate, avand ultima punte directoare si suspensie pneumatica. Cu cele trei punti si o consola spate scurta, incarcatura poate fi distribuita mai eficient, rezultand o stabilitate mai buna si o aderenta excelenta chiar si in cele mai dificile conditii de drum.
Ultima punte directoare in combinatie cu un ampatament scurt inseamna de asemenea ca autocamionul este usor de manevrat. Cu un ampatament de doar 3,7 m si o punte directoare spate, raza de intoarcere pentru un camion de 32 t nu este mai mare de 5,3 m. Cand nu este necesara cea de-a patra punte, ea poate fi ridicata pentru a reduce frecarea cu suprafata drumului. Astfel se reduce uzura anvelopelor si consumul de combustibil. Volvo Tridem 8x4 este ideal pentru basculante si betoniere, dar si pentru cisterne, silozuri sau transportul de containere cu sarcini pe Tridem pana la 33,5 t si sarcini totale pana la 42,5 t.

Volvo Trucks a introdus de asemenea si cateva noi variante de punti tandem cu suspensie pneumatica pentru sarcini de 20,5, 23 si 26 tone. Aceasta corespunde cu o crestere intre 1,5 si 5 tone comparativ cu generatia precedenta de autocamioane. Sarcina maxima pentru puntile fata a fost extinsa pana la 8,5 si 9 tone pentru suspensie pneumatica si respectiv arcuri lamelare.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI