Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek Trailers

O prezenta notabila la targurile de profil din tara

29.05.2009
O prezenta notabila la targurile de profil din tara
Standul Powertek Group, concern din care face parte Powertek Trailers, a fost si anul acesta punctul de maxim interes pentru vizitatorii targului Construct Expo care a avut loc in perioada 01-04 aprilie 2009.

Powertek Trailers a prezentat o gama larga de echipamente: statie de asfalt Lintec, pompa de beton SERMAC Sirio 5RZ53 - cea mai mare pompa de beton din Romania la ora actuala, statie de beton Texnokat, trailere Cometto, brate de macara Terex Atlas si bena cu sectiune semirotunda Marrel, toate acestea fiind expuse impreuna cu echipamentele Powertek Company intr-un spatiu de 1.000 metri patrati.

"In contextul Construct Expo unde am avut cel mai bogat stoc si cei mai numerosi invitati la stand, conceptul Next Level a venit de la sine - suntem o firma care a reusit sa treaca dincolo de limitele puterii, ale imaginatiei si ale performantei", declara Directorul General Powertek Trailers, Ovidiu Secu. Mai mult acest concept se refera si la continua noastra implicare in proiecte legate de problemele urbane moderne - ecologia, ajutarea persoanelor cu probleme, sustinerea formelor de arta si a sporturilor moderne.  Acest concept ne ajuta sa atragem si atentia partenerilor nostri asupra problemelor vietii moderne, dar si asupra proiectelor pe care le putem dezvolta impreuna. Deja am lansat proiecte de genul "Curatarea Deltei Dunarii", sponsorizarea campionatelor de motociclism si donarea de sange. Tot in cadrul acestor actiuni la inceputul lunii mai, Powertek Group se va implica activ in sustinerea concertului renumitei formatii rock-folk Phoenix care va avea loc in Bucuresti.
"Powertek Trailers este o companie care lanseaza tendinte si de aceea imaginea si evenimentele pe care le organizam sunt neconventionale" a declarat Ovidiu Secu, Director General Powertek Trailers. Standul nostru a fost centrul Construct Expo avand un DJ, muzica house, hostesse imbracate in culorile Powertek - rosu si negru.

La inchiderea expozitiei, avand in vedere contextul economic actual, conducerea s-a aratat per ansamblu multumita de acest targ. Powertek Trailers isi mentine o politica de consolidare a relatiei cu clientii. Multi dintre cei care au cumparat produsele companiei de la inceput au ajuns acum la flote de camioane si utilaje pentru constructii. Vanzarile sunt foarte puternic sustinute de operatiuni de service. In primii ani, ca si acum, service-ul mobil a reprezentat unul dintre atuuri, iar acest lucru se intampla datorita faptului ca majoritatea utilajelor au nevoie de interventii direct pe santier.
Activitatea de service mobil cumuleaza 90% din totalul de efort depus in aceasta directie, cea din atelier fiind reprezentata mai mult de rectificari de piese, reparatii mari, reparatii motoare etc.
Powertek Trailers este un important jucator si pe piata echipamentelor de exploatare forestiera.  Anul 2009 a insemnat pentru companie nu numai sarbatorirea a 5 ani de existenta a Grupului Powertek, dar si lansarea unui nou brand Powertek Forestry - brand sub numele caruia Powertek Trailers va desfasura de acum inainte toate actiunile din cadrul sectorului forestier. Fondatorii companiei au sesizat oportunitatea si au anticipat amploarea pe care acest sector o va lua.

Pentru a-si asigura succesul si respectul clientilor Powertek Forestry colaboreaza numai cu parteneri de top: ALUCAR - remorci pentru busteni, FLOOR - platforme transport busteni, KAISER - excavatoare, LOGSET - echipamente pentru recoltare si transport busteni, HUTTNER - peridoc, remorca si semiremorca, MM FORSTTECHNIK - funicular, TEREX - macarale specializate pentru aplicatii forestiere, telehandlere, brate de macara, excavatoare aplicatii speciale, incarcatoare cu graifer forestier.

Sub acest brand s-a participat in perioada 07-10 aprilie la unul din cele mai importante targuri internationale specializate in silvicultura, exploatarea si prelucrarea lemnului- Foresta 2009 Cluj Napoca. Cele mai importante echipamente expuse de Powertek Forestry la acest targ au fost excavatorul Kaiser S2 4X4, camionul cu remorca Floor, platforme Alucar, incarcator TL 210 cu graifer de la Terex, buldoexcavator BHL 820 Terex, carucior funicular de la MM Forsttechnik. Si in cadrul acestui targ compania a ramas fidela conceptului Next Level, fiind prezenta in acest an cu o gama mult mai diversificata si bogata din domeniul forestier.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI