Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Record

500 de excavatoare Sany comandate într-o singură zi

19.08.2009
500 de excavatoare Sany comandate într-o singură zi

Grupul chinez Sany este unul dintre repezentantii de seamă ai constructorilor asiatici de utilaje pentru constructii. Fondat în 1989, grupul s-a făcut cunoscut în întreaga lume prin gamele sale de produse, autopompe de beton, excavatoare, autogredere sau cilindrii vibrocompactori.
De curând, ca urmare a planurilor de extindere a activitătii sale si pe alte continente, constructorul chinez a anuntat că va pune bazele primei fabrici Sany în Europa. Pentru aceasta s-a achizitionat deja un teren în Germania si se lucrează la conceperea unor serii de utilaje pentru Europa, adaptate cerintelor clientilor de aici.
La începutul anului excavatoarele Sany s-au bucurat de toată atentia clientilor si a reprezentantilor companiei. În luna martie a acestui an Sany Heavy Machinery a organizat o expozitie de excavatoare la uzina din Jiangsu Kunshan Industrial Park si, simultan, în alte 32 de locatii, ocazie cu care a prezentat noua gamă de excavatoare SANY de la 6,8 la 31 de tone.

Pe parcursul zilei s-au tinut simpozioane referitoare la noile tehnologii înglobate în excavatoarele SANY (acestea au fost prezentate tuturor invitatilor pe ecrane gigantice), au fost făcute probe de lucru si demonstratii de performantă pentru utilajele expuse.
Cu această ocazie au fost comandate de către clienti sau de către dealerii din întreaga lume peste 500 de excavatoare SANY de diferite tipuri, fiind cel mai mare număr de utilaje de constructii comandate vreodată pe perioada unei expozitii!!!

Cu o lună inainte (pe 11 februarie 2009), în timpul expozitiei de la Haifei, fuseseră comandate un număr de peste 100 de excavatoare SANY.
De precizat faptul că vânzările de excavatoare SANY au înregistrat o dublare fată de perioada similară a anului trecut, SANY crescându-si cota de piată în mod semnificativ.
Excavatoarele Sany Heavy-Duty sunt echipate cu motoare Cummins produse în SUA, puternice si economice, fiabile si cu o productivitate ridicată. Sistemele electrice si hidraulice sunt asamblate folosind componente produse de companii de prestigiu, specializate din Europa si SUA, oferind astfel costuri de exploatare si de întretinere reduse.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI