Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
European Rental Awards 2009

Haulotte Group - cele mai bune produse pentru închirieri

19.08.2009
Haulotte Group - cele mai bune produse pentru închirieri
După o participare de exceptie în cadrul celei mai mari expozitii de utilaje a anului, desfăsurată la Paris la sfârsitul lunii aprilie, la doar o lună grupul Haulotte primeste la Manchester un nou premiu, de această dată în domeniul închirierii.

European Rental Association este singura asociatie europeană a firmelor specializate în închirierea de echipamente pentru constructii. În acest an, membrii asociatiei s-au întâlnit în Anglia, gazdă fiind orasul Manchester. În cele două zile de discutii, 26 si 27 mai, peste 200 de reprezentanti ai celor mai mari companii europene de închirieri, 13 asociatii locale ce activează în acelasi domeniu, furnizori de piese si accesorii, samd, s-au întrunit pentru a discuta problemele actuale ale sectorului de închirieri, dar si pentru a decerna premiile "European Rental Awards 2009".
Grupul Haulotte a fost premiat pentru cea mai bună masină a anului destinată activitătii de închiriere, si anume pentru nacela telescopică H28TJ+. Membrii juriului au declarat că premiul a fost acordat pentru confortul unic si siguranta în utilizare asigurate operatorului, dar si pentru bratul său pendular telescopic, inovativ, cu o lungime de  6 metri  si raza sa de actiune de 23 m.
Domnul Alexandre Saubot, director general HAULOTTE GROUP a primit premiul cu mândrie, declarând: "întreaga echipă Haulotte este foarte fericită că a fost recompensată, acest premiu confirmând efortul nostru continuu de crestere a performantelor  tuturor masinilor produse de noi, acordând întreaga atentie sigurantei în utilizare si alegând totdeauna cele mai bune solutii pentru a asigura un control usor si conditii de lucru cât mai bune."

"Rental Product of the Year - Platforma H28 TJ+"
De ce a fost preferată de către juriul european platforma H28TJ+?
În primul rând, este un produs nou, de ultimă generatie, a grupului Haulotte, acesta înglobând cele mai noi cercetări în domeniu, fiind adaptată cerintelor utilizatorilor. Performantele sale sunt neatinse de orice alt produse similar, în momentul de fată pe piată. Gratie caracteristicilor sale unice, această platformă sporeste semnificativ productivitatea într-o serie de medii de lucru. Astfel, noul H28 TJ + este dotat cu  un brat telescopic care oferă o rază de actiune aditională de 6 m pentru lucrul în medii dintre cele mai ostile. Din punctul de vedere al cresterii productivitătii, noul Big Boom H28 TJ + usurează considerabil munca si permite folosirea acestuia pentru aplicatii din domenii si medii de lucru foarte variate.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI