Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Excavatoarele Terex

Între Performantă si Powertek

19.08.2009
Între Performantă si Powertek
Terex dezvoltă si produce excavatoare pentru aplicatii multiple, de mai bine de 30 de ani, ocupându-si pe bună dreptate locul printre liderii acestui sector.  Excavatoarele Terex se concentrează pe puterea de lucru, pe confort si manevrabilitate. Robustetea si designul bine structurat reprezintă prioritatea de top a Terex în conceperea excavatoarelor. Succesul companiei se datorează în bună măsură si retelei sale de dealeri din întreaga lume cu care împărtăseste aceleasi viziuni si obiective, retea din care face parte Powertek Company - dealer oficial al Terex în România.

Terex a creat o gamă completă de excavatoare de variate tipuri si dimensiuni. Cu peste 30 de modele diferite, Terex este un full-liner la capitolul excavatoare: excavatoare pe senile compacte, grele, excavatoare pe roti, excavatoare pentru aplicatii speciale si excavatoare pentru calea ferată. 
 
Gama pentru toate aplicatiile
Excavatoare mari pe senile
Robuste. Precise. Eficiente. Excavatoarele hidraulice de mare tonaj sunt echipate cu motoare care conferă cea mai mare putere din clasa lor. La aceasta se adaugă economia de combustibil precum si un set întreg de caracteristici în dotarea standard ce vizează confortul. Astfel excavatoarele Terex devin favorite pe santier.
Gama de excavatoare mari pe senile cuprinde 4 modele cu greutăti de operare între 21 si 26 tone. Aceste excavatoare se remarcă prin putere excelentă de săpare, capacitate mare de ridicare, control de precizie în toate ciclurile de lucru, emisie redusă de zgomote, cabină cu vizibilitate la 360°. Motoarele variază între 141 si 170 CP, adâncimea de săpare ajunge până la 7,69 metri iar viteza maximă de deplasare 30 km/oră.

Excavatoare compacte pe senile 
Puternice în locuri înguste. Excavatoarele compacte Terex - mini si midi - oferă control deplin si confort de exceptie, prin panoul si manetele de comandă ergonomice precum si prin designul inovator. Motoarele cu puteri între 17,8 - 102 CP, sunt în conformitate cu normele Tier 4 sau Tier 3, în functie de model.

Cele 12 modele compacte se caracterizează prin componente hidraulice produse în Germania, sasiu telescopic, lamă de buldozer extensibilă, control independent si individual al senilelor, distributie optimă a greutătii, sistem de atasare rapidă a atasamentelor, optional "zero tail swing".
Greutatea de operare variază între 1,5 - 13 tone si adâncimea de săpare între 2,2 si 4,67 metri. 
Excavatoare aplicatii speciale
Agile. Economice. Excavatoarele pentru manipulare materiale produse de Terex sunt înzestrate cu puternice motoare Deutz (116 - 249 CP) ce permit o economie de combustibil fără egal în clasa lor. Cabinele cu sistem silentios de elevare precum si manevrabilitatea remarcabilă fac lucrul cu acest tip de utilaj să fie productiv si confortabil. Cele 6 modele pentru aplicatii speciale (manipulare materiale) variază între 18 si 57 tone si au lungimi ale bratului între 10 si 22 metri.

Excavatoare pe roti
Stabile. Puternice. Fiabile. Excavatoarele pe roti de la Terex se remarcă dintre toate celelalte prin precizia componentelor hidraulice, motoarele puternice si eficiente, stabilitate si forta mare de excavare.
Nouă modele cu greutate de operare de la 7 la 24 tone sunt caracterizate prin distributia optimă a greutătii, control de precizie, design eficient al bratului. Motoarele au putere de la 60 la 168 CP,  iar adâncimea maximă de excavare a bratului variază între 3,6 si 6,67 m.


Excavatoare pe sină
Sigure. Usor de manevrat. Cele două modele de bază de excavatoare pe sină produse de Terex au greutăti de operare de 16 si 22 tone. Se montează foarte usor de pe senile pe calea ferată având o structură inferioară special proiectată pentru deplasarea pe sine.
Excavatoarele pentru deplasare pe sine au fost înzestrate cu motoare de 99 si 133 CP si adîncime de săpare 5 - 5,5 m. 

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI