Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Hardox

Specialistii SSAB vă ajută să rezistati concurentei

19.06.2009
Mariana Pătru
Specialistii SSAB vă ajută să rezistati concurentei
Otelurile de înaltă rezistentă HARDOX® si-au dovedit calitatea de exceptie de-a lungul  timpului în orice climat si mediu sau pe orice fel de teren. Utilizatorii din toată lumea au încredere în HARDOX atunci când luptă împotriva uzurii.

Dar HARDOX este mai mult decât un otel de înaltă calitate, fiind totdeauna livrat cu un pachet complet, incluzând foaia de otel în sine, personalul special pregătit la fabrica din Suedia, experienta multor ani de productie si exploatare, si mai mult decât atât.
Alegerea otelului cel mai rezistent la uzură are influente directe asupra oricărei afaceri, indiferent de mărimea sa. Achizitionarea otelului optim din punctul de vedere al calitătii si pretului face diferenta între firmele concurente, dar sfaturile pentru o alegere corectă vin de obicei numai de la specialistii în oteluri. SSAB oferă si în România aceste oteluri de înaltă calitate, împreună cu întreaga consiliere necesară, inclusiv cu participarea la realizarea proiectelor destinate productiei.

Industrii precum mineritul, reciclarea,transportul, exploatarea de cariere, cea a betonului si a cimentului sunt beneficiarele directe ale calitătii materialului, dar si ale cunostintelor specialistilor de la SSAB Oxelösund.
Trebuie spus că, desi este marca cea mai cunoscută din lume de otel, HARDOX este produs numai de SSAB Oxelösund. Spre deosebire de alti producători, SSAB se concentrează exclusiv asupra otelurilor călite si revenite. Mărcile lidere de piată, precum placa de uzură HARDOX®, placa structurală de otel WELDOX®, placa de protectie ARMOX® si otelul precălit pentru unelte si masini TOOLOX® sunt continuu îmbunătătite.

HARDOX  creste performanta si maximizează perioada de functionare a utilajelor precum excavatoare, încărcătoare frontale, bene de basculante, camioane miniere, transportoare, jgheaburi, containere, concasoare, fragmentizoare, mixere, ciururi, unelte de demolare si barje. În cazul fabricilor de productie, reduce timpii morti si costurile.

Verificati autenticitatea fiecărei plăci
Numai plăcile de otel de înaltă rezistentă la uzură HARDOX sunt cunoscute în întreaga lume, si apreciate ca atare. si cum mărcile de calitate se copiază în toată lumea, bineînteles fără a atinge nici pe departe valoarea originalului, asigurati-vă ca primiti numai material original. SSAB Oxelösund tine evidenta fiecărei plăci pe care o produce, iar dacă nu sunteti sigur de autenticitatea unei plăci de otel, puteti apela reprezentantul din România pentru identificare.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI