Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek si Terex Finlay

Concasare la nivel înalt

19.08.2009
Concasare la nivel înalt
TEREX Finlay este recunoscut în întreaga lume ca unul dintre liderii pietei de concasoare mobile. Produsele Finlay se utilizează în domenii multiple precum constructii, cariere, minerit, gropi ecologice, agregate, asfalt, demolări, reciclare.
Finlay creează o gamă extensivă de concasoare mobile: cu fălci, cu impact si cu con. Echipamentele, concepute pentru randament mare, indiferent de aplicatie demonstrează o îmbinare perfectă între performantă, simplitate si versatilitate.

Constructia solidă si dimensiunile compacte, comoditatea la transport, montajul rapid la punctul de lucru, simplitatea în utilizare, costurile mici de întretinere sunt câteva dintre beneficiile notabile ale concasoarelor Finlay. Trenul de rulare robust a fost conceput pentru a asigura mobilitate si stabilitate exceptionale.
Concasoarele sunt dotate cu sistem hidrostatic, motoare de mare putere si sisteme avansate de control electronic.
Finlay proiectează noi modele de concasoare pentru a-si lărgi gama. În centrul acestor proiecte se află în permanentă grija pentru client si pentru necesitătile sale. Îmbinând ingineria de top cu fiabilitatea, Finlay produce echipamente de performantă mare si costuri reduse de întretinere pentru o rentabilitate maximă. La aceasta se adaugă servicii post-vânzare de calitate.

Peste 50 de ani de excelentă
Finlay a sărbătorit anul trecut 50 de ani de existentă. Pentru a-si sustine trendul ascendent compania tocmai a terminat implementarea planului de investitii de 2,1 milioane euro în personal, fabrică, proceduri si facilităti. O mare parte a acestei investitii s-a îndreptat către constructia unei noi hale de vopsitorie. Clientii vor vedea o îmbunătătire majoră a produsului finit, iar procesul de productie al echipamentului va fi mai rapid. Compania a mai făcut investitii în două noi unităti de productie care asigură un plus de spatiu de 10.500 mp si 4.500 mp spatiu de depozitare, precum si o clădire nouă de birouri care va găzdui încă 40 de profesionisti.

Partenerul Terex-Finlay în România este Powertek Company (dealer al întregii game de utilaje de constructii Terex). Cele două companii se bucură de succes pe piata din România. Reprezentantii Powertek Company identifică si propun o serie de solutii mobile si fixe de concasare-sortare uscată sau cu spălare.
Detinând un service cu acoperire natională si o experientă de mai multi ani în livrarea si asigurarea de service pentru astfel de echipamente, Powertek Company este un partener sigur si operativ, inclusiv pentru echipamentele Terex-Finlay.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI