Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Platforme aeriene

Haulotte reafirmă pozitia de lider

19.08.2009
Haulotte reafirmă pozitia de lider
CDP Access Piroux se află în ultimii sase ani neîncetat în topul distribuitorilor de nacele din România, fiind unicul importator pentru principalul fabricant de platforme mobile de ridicat cu nacelă din Europa: firma Pinguely-Haulotte. Proiectul Haulotte a fos lansat în România în octombrie 2001, printr-un departament integrat în Piroux Industrie SA, desi CDP Access - Groupe Piroux a fost creată în martie 2003. În domeniul de activitate al companiei se regăsesc reparatiile, lucrările de întretinere pentru nacele, precum si închirierea acestora.
Înnoirea permanentă a gamei, cresterea înăltimii de lucru, a capacitătii de ridicare, găsirea de noi modalităti de acces în cele mai dificile puncte de lucru, totul la o calitate a lucrărilor si o sigurantă deosebite reprezintă caracteristicile tuturor modelelor ce poartă sigla Haulotte. De altfel, cele mai noi modele de platforme aeriene, cu brat oscilant sunt chiar si în conditiile actuale ale pietei europene printre cele mai vândute utilaje de acest gen.

Cu o ofertă ce depăseste 60 de modele, CDP ACCESS este în măsură să furnizeze clientilor săi solutii potrivite cerintelor acestora. Gama de platforme aeriene cuprinde nacele foarfece, cu înăltime de lucru de la 6 la 18 m, nacele articulate de la 12 la 41 m, dar si nacele telescopice, care pot ajunge la înăltimi cuprinse între 14 si 43 m. Usor de folosit, fiabile si rapide, platformele CDP Access produse de HAULOTTE Group sunt proiectate pentru a simplifica munca si a optimiza timpii de lucru. De altfel, aceste caracteristici au făcut din grupul francez un lider de necontestat al pietei europene, ocupând primul sau al doilea loc pe multe piete din afara continentului nostru.
CDP Access a stiut să exploateze segmentul său de piată, deschizând noi căi spre diverse sectoare de activitate în santiere navale, exploatări miniere, mari suprafete comerciale etc, activităti orientate spre o perspectiva pe termen lung.

Deschiderea noii uzine a grupului Haulotte în România, în judetul Arges  în iunie anul acesta a marcat o etapă extrem de importantă în dezvoltarea si extinderea activitătilor grupului în partea de Sud-Est a Europei.  Cu o suprafată de 79.000 mp, din care 20.000 au fost alocati clădirii ce adăposteste birourile si spatiul de fabricatie, Haulotte Arges asamblează începând cu acest an sapte modele din gama de nacele Haulotte: Compact C10, Compact 120DX-diesel, Compact 10 si compact 12 RTE-electrice, precum si modelele HA 12 IP  si HA 16/18 PX diesel.

Prezent la deschidere, directorul general Haulotte Group, domnul Alexandre Saubot a precizat în cadrul unui interviu acordat în exclusivitate revistei Masini si Utilaje că această nouă unitate de productie se înscrie în strategia pe termen lung a grupului, dorindu-se prin aceasta o apropiere mai mare de client: "în ciuda unei perioade economice dificile, Haulotte Group nu vrea să îsi schimbe strategia pe termen lung. Această nouă unitate de productie participă la dezvoltarea noastră, noi adaptându-ne capacitătile de productie pentru ca aceasta să fie mai rapidă, mai flexibilă, mai apropiată geografic de clientii nostri si să fie, de asemenea, în măsură să răspundă si mai eficient la cererea clientilor în momentul în care piata îsi va recăpăta culoarea. În Europa de Est avem foarte multe oportunităti, sunt foarte multe zone, inclusiv Serbia si fosta Iugoslavie. Prima noastră preocupare a fost să acoperim această zonă cu o unitate de productie în zonă, pentru a organiza relatiile comerciale si a cunoaste mai bine zona."

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI