Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
NOU IN ROMÂNIA

ÎNCHIRIERE DE PALPLANŞE PRIN SC ROMNED SRL

08.01.2010

Datorită unei strategii curajoase de investiţii  şi a unui plan de afaceri bine puse la punct  de catre conducerea firmei noastre, Romned SRL doreşte să sară în ajutorul clienţilor în acestă perioada mai dificilă din punct de vedere economic şi să ofere acestora posibiliatea să închirieze nu numai utilajele necesare realizării de fundaţii dar şi posibiliatea închirierii materialelor necesare;  palplanşe, profile metalice etc.  Dorim pe această cale să ajutăm constructorii să-şi realizeze proiectele  cu efort financiar minim.
SC RomNed SRL  și-a mărit parcul de utilaje cu încă 2 ciocane vibratoare.
Întelegem că  in momentul actual firmele de constructii nu sunt interesate sa faca achizitii și de aceea ne-am mărit noi parcul de utilaje de inchiriat  cu două achiziții importante: ciocanul vibrator ICE 815C si ICE 625B.

ICE 815C
Ciocanul vibrator ICE 815C, unul dintre cele mai puternice create de producătorul olandez, poate fi închiriat de la SC RomNed SRL.  Acest ciocan, în configurația cu menghina dublă  poate vibroînfige țevi cu diametrul maxim de 2950 mm în aproape orice tip de sol, datorită forței centrifugale de 1243 Kn și momentului excentric de 46 Kgm.  Palplanșele și profilele metalice I sau H pot fi vibroînfipte chiar și în condiții de sol extrem de grele, marnă sau argilă foarte compactă.Specificatii:

Moment excentric:  46 kgm
Forţă Centrifugală: 1243 Kn
Amplitudine (cu menghină): 18,2 mm
Greutate (cu menghină 160TU): 8550 kgICE 416L

Ciocanul vibrator ICE 416L este unul dintre cele  mai populare modele ale producătorului olandez. Datorită frecvenței mici și a amplitudinii mari este ideal pentru vibroînfigerea  palplanșelor în soluri tari-argiloase. Acest ciocan, în configurația cu menghina dublă poate "bate" țevi cu diametrul  cuprins între 450- 1070 mm.Specificatii:
Moment excentric : 23 Kgm
Forţă Centrifugală: 646 Kn
Amplitudine (cu menghină): 16,2 mm
Greutate (cu menghină 100TU): 4390 kg

ICE 625B
Pentru palplanșe mai scurte de 9 metri, SC RomNed SRL închiriază ciocanul vibrator care poate fi montat pe excavator, ICE 625B. Cu un moment excentric de 6 Kgm și o forță centrifugală maximă de 410 Kn este ideal pentru lucrări mai mici.Specificatii:
Moment excentric : 6 Kgm
Forţă Centrifugală: 410 Kn
Amplitudine (cu menghină): 12,9 mm
Greutate(cu menghină 60TU):  1300 kg
 Pentru lucrări care au loc în interiorul orașului sau aproape de clădiri vechi, SC RomNed IFE SRL pune la dispoziția clienților ciocanele vibratoare cu rezonanță zero.  Aceste ciocane vibratoare nu transmit vibrații dăunătoare clădirilor din jur, datorită unui sistem special de excentrice.

Totodată firma SC RomNed SRL deţine un program exclusivist, creat de ICE Olanda, care ne permite să calculăm, în funcţie de tipul de sol şi de caracteristicile palplanşelor/profilelor, care este tipul de ciocan vibrator potrivit lucrarii. Pentru că suntem profesionişti şi ne place să lucrăm profesionist,  inginerii si agenţii noştri sunt tot timpul în legătura cu clienţii, gata să le ofere cele mai bune sfaturi şi să-i ajute pe cât de mult posibil.

In ultima perioada SC RomNed SRL s-a implicat in doua proiecte foarte importante despre care am vrea sa amintim:

Pasarelă pietonală pe Lacul Snagov
Pe data de 3 iulie 2009, firma Delta Cons SA, din Tulcea a început lucrările la construcția unei pasarele pietonale care va lega insula pe care se află Mănăstirea Vlad Țepeș (unde este înmormantat Vlad Țepeș) cu malul drept al Lacului Snagov.
Lungimea totală a pasarelei este de 146 de metri, va avea 4 metri lățime și va fi așezată pe 14 piloni. 

La această lucrare SC RomNed SRL a pus la dispoziția constructorului  ciocanul  vibrator ICE 416L. Acest ciocan s-a dovedit suficient de puternic încât să vibroînfigă țevile cu diametrul de 1000mm și lungimea de 13 metri, respectiv 20 metri. Cu toate că s-a lucrat în condiții destul de dificile,  unitatea de putere hidraulică ICE 550RF fiind așezată pe o barjă, iar ciocanul ținut în macara, care la rândul ei era fixată pe o barjă, toate cele 14 țevi au fost puse pe poziție și vibroînfipte în doar câteva zile.
 Suntem mândri că ne-am adus contribuția la acest proiect, care trebuia să se realizeze încă din anul 2000, și care va face din Mănăstirea Vlad Țepeș un punct de atracție pentru turiști.

Incintă de palplanșe la Petrom City.
Unul dintre cele mai mari proiecte care se desfașoară în acest moment este "Petrom City" .  Șantierul cu o suprafață totală de 44.000 metri pătrați,  117.000 metri pătrați suprafață construită, va găzdui noul sediu Petrom, care va fi unul dintre cele mai moderne din Europa.
Pe acest șantier, firma Apolodor Foraje SRL a realizat o incintă de plaplanșe cu un vibroînfigător  ICE 416L închiriat de la firma noastra.  Palplanșele de 10 metri lungime, 50 la număr, au fost "bătute" în 3 zile. 
Cu aceste ultime două proiecte am dovedit încă o dată, dacă mai era nevoie, că suntem o firma foarte puternică care încearcă să-și ajute colaboratorii în orice condiții și care nu se sfiește să se implice în proiecte importante.


Pentru mai multe informații referitoare la gama de produse comercializate de SC RomNed SRL vă rugăm să ne contactați sau să ne vizitați show-roomul din str. Biharia nr. 67-77, sector 1, Bucuresti. 

 


Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI