Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Telehandlerele Haulotte

Performante la înăltime

19.08.2009
Ema Stancu
Performante la înăltime
În cei 120 de ani de inovatie, creativitate si transpunerea în practică a ideilor creative, Haulotte a devenit un nume cu greutate în domeniul echipamentelor pentru ridicat.
Având la bază această experientă  know-how-ul, dar si feed-back-ul primit din partea companiilor de închirieri, Grupul Haulotte a adus pe piată gama de telehandlere HTL 4017 si HTL 4017, crescând standardele în ceea ce priveste utilajele de ridicat all-terrain.
Modelele sunt proiectate, dezvoltate si fabricate în totalitate de către Haulotte si integrează cele mai noi tehnologii.
Noua gamă HTL de la Haulotte este una dintre cele mai moderne si inovative de pe piată, fie că este vorba de siguranta utilizatorilor, dimensiuni compacte, confort si putere.

Manevrabilitatea, productivitatea si fiabilitatea acestor utilaje au deschis o nouă eră a operatiunilor de ridicare, iar stabilitatea remarcabilă le transformă în instrumente de înaltă performantă.
Haulotte inovează si ridică standardele prin introducerea unui sistem de blocare a puntii spate care conferă o mai bună stabilitate laterale. Blocarea celor două axe dublează suprafata obisnuită de stabilitate, iar doi stabilizatori frontali îi îmbunătătesc stabilitatea în toate configuratiile de lucru. Independenta operatională permite adaptarea rapidă la orice tip de teren, în orice moment.

Sigurantă la toate capitolele
Telehandlerele Haulotte au fost proiectate pentru a asista operatorul cu ajutorul indicatoarelor luminoase si sonore. Modurile de lucru perfect delimitate, cel de deplasare pe sosea si cel de deplasare pe santier  asigură un nivel optim al manevrabilitătii echipamentului.

Modul de deplasare pe sosea nu permite coborârea stabilizatorilor prea rapidă sau prea înceată. Asistat de toti acesti indicatori de control, stabilitate si înclinare - operatorul se poate concentra exclusiv asupra sarcinilor sale de lucru.
Spatioasă, izolată fonic, usor de accesat, cabina operatorului oferă toate facilitătile pentru a-i asigura acestuia un confort maxim: sistem de ventilatie, aer conditionat (optional), scaun ajustabile, spatii de depozitare, etc. Ergonomia spatiului de lucru a fost studiată cu atentie pentru a-i spori eficienta: toate dispozitivele de comandă pot fi accesate foarte usor. În plus, dispozitivul de asistentă electronică facilitează atenuarea tuturor efectelor dinamice.

Echipate cu cele mai noi tehnologii, telehandlerele din gama Haulotte HTL sunt usor de manevrat, utilizatorul având un control deplin asupra utilajului si a mediului de lucru. Transmisia hidrostatică progresivă, directia asistată si manevrabilitatea joystick-ului permite o utilizare optimă si performante exceptionale ale celor patru roti motoare si directoare.
Echipate cu motoare diesel si o gamă variată de accesorii care le sporesc versatilitatea, telehandlerele Haulotte pot ridica sarcini de până la 4 tone si au înăltime maximă de ridicare de 17 metri.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI