Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Specialistul mondial în echipamente de ridicat

30.09.2009
 Specialistul mondial în echipamente de ridicat
Produce si comercializează, gratie unei retele extinse de peste 30 filiale destinate activitătii de vânzare si service, o gamă completă de produse:
* Nacele elevatoare pentru persoane, cu sistem de ridicare tip foarfece, cu actionare electrică si tot-teren, nacele articulate electrice si pentru orice tip de teren, nacele telescopice, nacele autodeplasabile usoare, nacele cu catarg vertical, prin împingere, nacele tractate si nacele montate pe camion.
* Manipulatoare telescopice
* Încărcătoare frontale

Cu o experientă ce depăseste o sută de ani în domeniul echipamentelor destinate transportului si manipulării,  Haulotte Group este cotată la Bursa de la Paris începând cu data de 3 decembrie 1998. Recent, firma franceză a adăugat la portofoliul său si producătorul american BilJax. Astfel, gama sa de masini de ridicat s-a îmbogătit cu 60 de modele noi, printre care se pot regăsi: platforme de lucru aeriene, telehandlere, echipamente pentru transportul pământului, sisteme de schele fixe si mobile, samd.
Cu o cifră de afaceri de 450,8 mil. EUR la sfârsitul anului 2008, Haulotte Group investeste în continuare în dezvoltarea capacitătii de productie, exemplul cel mai elocvent fiind recenta deschidere oficială a fabricii din România.

Nacela articulată electrică tip HA 15 IP
Face parte din gama de nacele articulate cu propulsie electrică cu o înăltime mare de lucru.
Este echipată cu sistem de deplasare electric, cu comandă directă. Desi are o înăltime maximă de lucru de 15 m, poate fi usor deplasată de la un punct de lucru la altul în cadrul unui santier, interior sau exterior, gratie unei înăltimi de gabarit în pozitie strânsă ce nu depăseste 2 metri.

De asemenea, operatorul poate să lucreze fără grijă la înăltime, deoarece în momentul când se comandă rotirea sasiului de la sol, aceasta se face fără a depăsi perimetrul rotilor, si deci fără pericolul de a agăta un obiect aflat în apropiere (zero tail swing). Si cum lucrul în santier presupune de multe ori spatii înguste de manevră, nacela articulată HA 15 IP excelează si la acest capitol, raza de rotire fiind de 3,7 metri, pe o lătime de 1,50 m. Sistemul de control proportional pentru ansamblul miscărilor de deplasare permit un control foarte strict al miscărilor acesteia.
Gradul de securitate este crescut, datorită sistemului de sigurantă reprezentat printr-un limitator de greutate montat chiar în nacelă.

Nacela tip foarfecă de exterior H 18 SXL
Face parte din gama de nacele cu actionare tip foarfece, extrem de stabile si cu o capacitate mare de ridicare. Modelul H18 SXL, cu actionare diesel, este destinat pentru lucru în aer liber, având o înăltime de lucru remarcabilă, de 18 metri.
Alte caracteristici specifice acestui model: suprafata de lucru măsurată la nivelul nacelei se poate dubla prin extensia hidraulică a acesteia. Posibilitatea de blocare hidraulică a mecanismului diferential permite utilizarea acesteia pe orice tip de teren.
În conditii optime, viteza maximă de deplasare a nacelei este foarte bună, de 6 km/h. Montarea rapidă a sistemului de calare înainte de punerea în lucru a platformei permite utilizarea acesteia pe orice tip de teren, accidentat sau nu.

Date tehnice:

* Înăltime de lucru (m)    15
* Înăltimea platformei (m)    13
* Raza de actiune (m)    8,50
* Încărcare maximă (kg)    230
* Dimensiuni platformă (m)    1,2 x 0,8
* Viteză de deplasare (km/h)    0,7 - 5
* Panta maximă (%)    25
* Masa totală (kg)    7.300

Date tehnice

* Înăltime de lucru (m)    18
* Dimensiuni platformă - extinsă (m)    7,3 x 1, 89
* Timpi ridicare/coborâre (s)    60 / 60
* Viteza de deplasare (km/h)    0,7 - 6
* Panta maximă (%)    45
* Putere motor (CP)    31,4
* Greutate totală (kg)    7.490

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI