Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MB Spa

Compania italiană continuă expansiunea în China

30.09.2009
Compania italiană continuă expansiunea în China
Filozofia familiei Azzolin,bazată pe cercetare si investitii în produse revolutionare, fondatoarea companiei MB Spa, unul dintre liderii globali în productia si vânzarea de cupe concasoare a fost recompensată prin rezultatele financiare pozitive, obtinute în anul fiscal 2008.
Cupele concasoare MB au fost primele echipamente de acest fel din lume. Versatilitatea lor si avantajele pe care le oferă utilizatorilor le transformă în echipamentele ideale pentru aplicatii în numeroase domenii, cum ar fi demolări, manipularea materialelor rezultate din operatiunile de săpare si transport al pământului, cariere sau  minerit, activităti în zonele urbane sau reamenajarea unor foste zone industriale.
În timpul ultimei întâlniri a actionarilor companiei, în prezenta presedintelui grupului MB Guido Faresin, a directorului general si CEO Guido Azzolin, precum si a managerilor Carla Azzolin si Diego Azzolin, dar si a directorilor Sante Faresin si Fausto Azzolin, au fost aprobate rapoartele financiare pentru anul 2008.

2008 a fost un an excelent pentru compania din Vicenza, rezultatele fiind pe măsura asteptărilor: o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro (40% din pietele europene si 60% din pietele de pe celelate continente). În plus compania si-a schimbat statutul din societate cu răspundere limitată(Srl)  în societate pe actiuni (Spa). "Suntem  foarte multumiti de rezultatele obtinute", a declarat Guido Azzolin, CEO al companiei. "MB a încheiat anul cu o rată a profitului în crestere fată de anul precedent, iar fată de 2001, anul înfiintării, cresterea a fost de 800%."
Rezultate extrem de pozitive pentru o companie care îsi continuă planul de investitii, chiar în plină recesiune globală si crede în produsele de înaltă calitate pe care le oferă. Datorită succeselor financiare din ultimii ani, au fost alocate sume substantiale pentru investitii în cercetare si dezvoltarea de noi produse.

Un prim proiect important presupune implicarea MB Spa în cucerirea de noi piete emergente, ceea ce va permite companiei, care îsi exportă deja produsele în peste 100 de tări din întreaga lume, să se extindă si să-si consolideze identitatea si pozitia de lider la nivel mondial.  După deshiderea noii repezentante în Germania, la finele lunii iunie 2009, următoarele piete vizate sunt China, Brazilia, India si Statele Unite ale Americii.
"Pentru a putea pătrunde pe alte piete în curând ne vom muta activitatea în Fara Vicentino, într-o fabrică mai modernă, care beneficiază de cea mai nouă tehnologie", explică Diego Ayyolin, unul dintre directorii companiei. "Vom avea o hală mai mare, unde procesul de productie va fi automatizat si la cel mai înalt nivel tehnologic. În acest fel vom fi capabili să facem fată oricăror cerinte ale pietelor internationale si să oferim produse de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia."
Compania va fi prezentă în 2010 la cel mai important eveniment din domeniu, expozitia internatională Bauma de la München.
www.mbcrusher.com
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI