Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 43

Configurarea generatoarelor online

30.09.2009
Configurarea generatoarelor online
Prin intermediul unui sistem de configurare nou, Deutz AG aduce standardele în domeniul vânzărilor la un nivel superior, clientii săi putând să configureze singuri pe Internet modelul de generator cu sistem de răcire cu aer de care au nevoie. Fără a părăsi biroul, acestia pot să obtină exact ce au nevoie, într-un termen mult mai scurt, fără a tine cont de oră, numai accesând site-ul www.deutz.com.
DEUTZ este o companie recunoscută la nivel mondial, numele său fiind asociat de multi ani cu garantia calitătii, fiabilitătii incredibile si a durabilitătii legendare. Acestea sunt si atributele noilor grupuri electrogene dotate cu motoare diesel răcite cu aer, cunoscute sub numele generic 91x. Gama Air-cooled Genset (ADG) acoperă un spectru de puteri continue între 28 si 152 kVA (la cos phi 0,8) pentru principalele frecvente de 50 si 60 Hz. Astfel, noile grupuri electrogene ADG sunt caracterizate chiar de către utilizatori ca având costuri de exploatare reduse, datorită componentelor fiabile, acestea aducând intervale de service mari, chiar si la temperaturi extreme. Dacă luăm în calcul si sistemul de răcire proiectat impecabil - aerul nu îngheată si nu se supraîncălzeste, producătorul de motoare din
Cologne a realizat un pachet atractiv care poate produce energie oriunde este nevoie.
Urmând exemplul industriei de automobile, Deutz explorează noi teritorii prin intermediul acestui nou sistem de configurare online si le oferă clientilor oportunitatea de a-si structura unitătile pe Internet. Chiar dacă configurarea virtuală nu ar trebui să înlocuiască activitatea consultantilor de vânzări, clientii si departamentele acestora de planificare au acum un ajutor important care le permite să realizeze estimări privind investitiile specifice în viitor.

Experienta din industria automobilelor demonstrează că aceste estimări sunt foarte aproape de realitate. Totodată, pentru planificarea proiectelor complexe si stabilirea parametrilor exacti pentru unitatea de putere, sunt necesare doar câteva click-uri de mouse, indiferent de oră sau locatie, acesta constituind un avantaj competitiv decisiv. Pentru clienti cel mai important avantaj al utilizării acestui sistem online este eliminarea perioadelor lungi de asteptare pentru informatii detaliate, toate datele necesare fiind disponibile pe configurator.
Sistemul, realizat sub forma unor baze de date face posibilă configurarea informatiilor într-o manieră extrem de accesibilă pentru utilizatorul din fata calculatorului. Toti parametrii si variantele posibile sunt stocate în sistem. Configuratorul poate fi accesat la orice ora pe website-ul www.deutz.com.
Societatea International Motoare Leader, dealer unic pentru Romania al DEUTZ A.G. (www.imlmotoare.ro), a vândut primul generator ADG din lume, dându-se astfel startul productiei de serie, începute în luna ianuarie a anului 2008

Beneficiile pentru utilizatori si avantajele grupurilor electrogene din seria ADG sunt confirmate si extinse prin strategia de operare si control a generatoarelor ADG ce include un panou de comandă si control cu afisare digitală DEIF, un brand de marcă în domeniu. Panourile de comandă si control permit patru nivele de automatizare: Basic, Classic, Comfort si ComfortPlus. Astfel, putem spune că se acoperă întreaga plajă de moduri de functionare a unui grup electrogen: cu operare manuală, cu operare automată, cu operare automată ce include cuplare AAR, cu operare automată în paralel. Panoul de comandă si control include functii CAN-BUS pentru monitorizare, de la parametrii de functionare ai motorului până la parametrii generali de putere electrică. Nu au fost neglijate functiile de remote control: se pot cupla module de generare SMS sau se pot integra plăci de comunicare Ethernet.
Adaptată pentru orice conditii de muncă si pentru orice cerintă, astfel poate fi caracterizată noua gamă Air-cooled Genset de la DEUTZ. Sistemul de răcire "fără defectiuni" reprezintă un mare atuu pentru utilizatori, deoarece aerul nu se supra-încălzeste si nici nu îngheată.
* Panou de control: se instalează si functionează
* Usile: culisante vertical sau cu deschidere laterală, diferite culori si materiale
* Toba de esapament pozitionată vertical - sus sau în lateral - jos
* Executie în carcasă sau în cadru deschis.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI