Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MB Spa: FIDER 2009

MB Spa a triumfat la expozitia internatională de la Zaragoza

30.09.2009
MB Spa a triumfat la expozitia internatională de la Zaragoza
În ciuda crizei globale, care afectează toate sectoarele economiei producătorul italian de cupe concasoare, MB Spa luptă împotriva acestui fenomen ducând la bun sfârsit planurile de dezvoltare si investitii, explorând nu numai aspectul tehnologic, ci si participarea la expozitiile si evenimentele internationale.
Prezenta la numeroasele evenimente nationale si internationale au transformat compania în numai câtiva ani de la aparitie într-unul din cei mai importanti producători de cupe concasoare din lume.
În cultura organizatională a MB Spa ideea că trebuie să devină un punct de referintă nu numai pentru forta de vânzare, cât si pentru proprii cumpărători, iar prezenta constantă la aceste târguri oferă ocazia perfectă pentru initierea unei relatii de lungă durată cu clientii si viitorii clienti.
Îndeplinindu-si rolul strategic de producător industrial de importantă mondială, care caracterizează actiunile din ultima perioadă ale companiei, MB Spa si-a stabilit atât obiective tangibile, cât si intangibile, iar ca o recunoastere a eforturilor sale, la editia din acest an a FIDER, la Zaragoza compania, cu sediul la Vicenza a primit premiul pentru inovatie tehnologică.

Expozitia reprezintă unul dintre cele mai importante evenimente de acest gen din Spania si este dedicată industriei demolării si reciclării. La FIDER 2009, compania condusă de Guido Azzolin a avut un stand impresionant de 100 mp, dar si o suprafată exterioară pentru demonstratii, de 500 mp, unde au fost aduse două dintre modelele de cupe concasoare MB- BF 60.1 (cel mai mic model al gamei) si BF 120.4 (cel mai mare model). Demonstratiile au atras atentia publicului vizitator, care s-a arătat impresionat de eficienta tehnică si practică a cupelor MB, dar si de numeroasele beneficii pe care acestea le pot aduce pe santier. În această ocazie MC a beneficiat si de sprijinul acordat de către dealerii săi SIMMORA SA, un vechi colaborator al companiei italiene, dar si MAQUINARIA J. AURTENECHE S.L, cel din urmă luând parte pentru prima dată la un eveniment de asemenea anvergură împreună cu MB. Acesta a fost considerat un exemplu excelent de colaborare între o companie-mamă si un dealer, iar rezultatele obtinute au fost pe măsură: standul MB a fost punctul de întâlnire pentru profesionistii din domeniu, care au avut ocazia să vadă la lucru două dintre modelele de cupe concasoare  si cele mai noi produse dezvoltate de către marca italiană.
Câstigătoare a numeroase premii nationale si internationale în ultimii ani, compania italiană MB a fost răsplătită la expozitia de la Zaragoza cu premiul pentru inovatie tehnologică. Acesta este fără îndoială un premiu meritat si reprezintă un alt pas către consolidarea imaginii companiei la nivel global.
Inovatia, eficienta, gradul înalt de specializare, versatilitatea, siguranta si fiabilitatea sunt elementele care au contribuit la transformarea mărcii MB într-un simbol al inovatiei tehnologice în industria echipamentelor terasiere.

Anul XIII, nr. 144, feb 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI