Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Klac Quick Coupler

Un nou sistem rapid de cuplare pentru excavatoarele Case

30.09.2009
Mariana Pătru
Un nou sistem rapid de cuplare pentru excavatoarele Case

Producătorul american Case Construction Equipment a anuntat de curând că sistemul de cuplare rapid Klac Quick Coupler este disponibil pentru sapte excavatoare Case din gama compactă si pentru excavatoarele cu rază minimă de întoarcere. Operatorii vor aprecia la noile excavatoare Case abilitătile de cuplare si decuplare rapidă a atasamentelor în timpul lucrului pe santier.
Sistemul mecanic de cuplare rapid beneficiază de un sistem de închidere automat, vizibil din cabină, dar si de un al doilea sistem de sigurantă, acestea fiind în conformitate cu specificatiile Case privind oscilatia bratului, reducându-se în acest fel impactul fortei de săpare.  
"Acest sistem de cuplare oferă operatorilor o modalitate eficientă de a schimba uneltele de lucru si de a folosi echipamentele potrivite pentru fiecare aplicatie în parte", a declarat Braden Halvorson director marketing de produs pentru CNH Service si Piese de Schimb.

Prin utilizarea Quick Coupler  se reduc timpii morti si creste productivitatea pe santiere, acolo unde diversitatea sarcinilor de lucru cere un număr mare de accesorii.
Cuplajul rapid este adaptat unei game complete de accesorii, de la cupe, la scarificatoare si ciocane hidraulice si este disponibil pentru toate modelele de excavatoare din gama compactă CX17B, CX27B, CX31B, CX36B si CX50B, dar si excavatoarele cu rază minimă de întoarcere CX75 si CX80.

Excavatoarele din gama compactă - rapide si agile
Excavatoarele Case din gama compactă oferă putere, productivitate si cicluri de lucru rapide putând fi utilizate în lucrări care presupun spatii înguste de manevră precum: lucrările de peisagistică, utilităti, demolări, lucrări de constructii sau industriale. Bratul center-swing boom permite operatorului să sape în jurul obiectelor stationare sau să ocolească obstacolele. Excavatoarele compacte Case sunt usor de întretinut, iar panoul de acces cu usă spre exterior facilitează operatiunile de service, lucrul putându-se relua într-un timp extrem de scurt.

Caracteristicile unice ale acestor utilaje, raza de rotire minimă si center-swing boom permit operatorului să sape în jurul obstacolelor sau să utilizeze accesoriile de lucru fără probleme, iar pedala pentru controlul oscilatiei bratului face posibile miscările simultane ale bratului si o rapidă pozitionare a utilajului.  
Senilele din cauciuc furnizează o presiune minimă pe sol, minimizând degradarea suprafetei de lucru. Pentru conditii de lucru extreme, optional pot fi montate senile din otel.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017

Truck Power, Octombrie 2017
 
Truck Power, Octombrie 2017
 


 
 

PARTENERI