Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lintec

Asfalt de calitate

21.10.2009
Powertek Trailers împreună cu partenerul său german Lintec aduc pe piata românească tehnologia asfaltului de calitate. Statiile de asfalt Lintec încorporează cele mai noi tehnologii ale momentului. Lintec, companie ce si-a început activitatea în 1919 în Berlin, este unul dintre cei mai vechi producători europeni de asfalt. În anii '70 si '80, Lintec a revolutionat productia asfaltului prin introducerea tamburului cu site.
Statiile de asfalt Lintec au dimensiuni reduse, se montează si se demontează rapid. Pentru instalarea unei astfel de statii nu este neapărat nevoie de fundatie de beton, ci doar de o compactizare suficientă a solului. Gratie modularizării sale, costul de transport al unei statii de asfalt Lintec este scăzut. Consumul de energie al statiei Lintec, pe fiecare tonă de asfalt produsă, este cel mai redus de pe piată. Specialistii Lintec au conceput un design rigid si compact al statiei de asfalt care încorporează componente cu o durată de viată mare, protejate de carcase impermeabile si izolate termic. Accesul la componentele statiei de asfalt se face usor la nivelul fiecărui etaj al containerelor. Astfel, lucrările de întretinere si de service sunt extrem de simplu de realizat. Statiile de asfalt Lintec au fost concepute în spirit ecologic si au niveluri scăzute de poluare cu zgomot, praf si deseuri.

Economie de energie
Economia de energie este posibilă în primul rând gratie tehnologiei uscării si sortării simultane a agregatelor. Acesta este un sistem patent Lintec. Statiile Lintec nu au nevoie de elevator cu cupe, precum statiile de asfalt clasice. Astfel se elimină pierderile de căldură provocate de transportul agregatelor pe distante foarte mari. Practic, într-o statie de asfalt Lintec, agregatele încălzite parcurg o distantă de doar 5 metri din locul uscării până în locul folosirii în malaxor. Agregatele încălzite beneficiază în plus de reducerea pierderii de căldură gratie containerizării.

Costuri mici de transport

Statia de asfalt Lintec este modularizată sub formă de containere ISO. Acest lucru înseamnă că nu au lătime sau greutate în exces si se pot transporta cu costuri mici si rapid, deoarece nici un transport nu se face în regim agabaritic.
Fără fundatie de beton
Partea inferioară a containerelor asigură stabilitate totală pe teren pentru o capacitate portantă a acestuia de minimum 250 kN/mp.

Preinstalare si pretestare înainte de livrare

Toată statia de asfalt trece mai întâi printr-o fază de instalare si testare la rece, la producător, astfel încât să fie functională la parametri normali imediat după montarea la client.

Montare si demontare rapidă
Este nevoie de macara numai pentru putin timp, iar statia de asfalt este gata de functionare în doar 3 săptămâni. Se demontează în aproximativ o săptămână. Astfel, statiile de asfalt Lintec sunt considerate drept statii mobile. Simpla asamblare a containerelor, în conditiile în care sunt asigurate toate cele necesare, durează 12 ore.

Impermeabilă
Carcasele componentelor din containerele rigide asigură protectie climaterică totală, precum si siguranta operatiilor de întretinere.
Protectia mediului
Statiile Lintec au emisii reduse de zgomot si praf (sub 20 mg/Nmc). De asemenea, există posibilitatea de a recicla până la 25% din materiale. Aceasta implică un echipament optional, izolat tot prin container.

Sigurantă
Accesul în turnul statiei nu se face decât printr-o usă de sigurantă care se blochează cu cheie, împiedicând astfel pătrunderea persoanelor neautorizate,  furtul sau vandalismul.


Lintec - partener de încredere Powertek Group
Lintec exportă în toată lumea statii de asfalt si oferă prin colaborarea cu parteneri traditionali, echipamente pentru prelucrarea asfaltului, închirierea de statii, precum si solutii financiare personalizate. 
Partenerul exclusiv al Lintec pentru piata din România este Powertek Trailers (www.powertek-trailers.ro), companie specializată în solutii complete pentru transporturi în domenii precum: constructii, agricultură, forestiere, reciclare, mărfuri generale si distributie. Lintec este partenerul Powertek Bulgaria (www.powertek.bg) - membră a Powertek Group, dovada fiind activa implicare Lintec alături de Powertek Bulgaria în cadrul târgului de utilaje constructii desfăsurat în perioada 28 septembrie - 03 octombrie la Plovdiv - Bulgaria.
Si de această dată participarea la acest târg a însemnat o desfăsurare de forte pentru Powertek. Este al doilea an consecutiv în care cele două companii sunt prezente la acest târg prezentând clientilor o gamă variată de utilaje printre care si statia de asfalt Lintec.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI