Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Case: Uleiuri de motor

Gama pentru flote comerciale Rock Oil

21.10.2009
Mariana Pătru Dan Vasile
Producătorii de uleiuri de calitate reprezintă o elită, selectată pe baza experientei care trebuie să cumuleze multi ani si a rezultatelor obtinute în conditii de utilizare extremă. Dacă un utilaj sau o masină în general este apreciată la cumpărare, în afara parametrilor de lucru, si după renumele producătorului sau puterea motorului, aceasta nu poate confirma în timp calitătile sale decât prin exploatare. Iar exploatarea corectă depinde în mare măsură de calitatea uleiului folosit.
Rock Oil este producătorul uneia dintre cele mai complete game de  lubrifianti pentru flote si echipamente industriale din lume. De la unsori cu rezistentă la temperaturi înalte pentru axe si rulmenti, lubrifianti pentru suspensii si amortizoare, uleiuri pentru motor si cutia de viteze, produsele Rock Oil întrunesc toate specificatiile cerute de reglementările în vigoare.
În peste 75 de ani de experientă, compania britanică a elaborat o gamă completă de uleiuri si lubrifianti pentru aplicatii comerciale si industriale. Pentru a obtine performante optime si pentru a face fată criteriilor dure impuse de aplicatiile comerciale si industriale ale zilelor noastre, producătorul englez a dezvoltat o gamă sofisticată de produse, care sunt perfect adaptate fiecărei cerinte în parte, de la uleiuri de motor, uleiuri pentru cutiile de viteze, lichid de frână si lichid pentru suspensii, antigeluri, dar si o gamă completă de produse auxiliare.
Utilizarea lubrifiantilor corecti este esentială pentru a asigura protectia motorului si fiabilitatea componentelor sale pe termen lung si de aceea fiecare produs Rock Oil a fost conceput pentru a corespunde anumitor criterii, asigurând performante ridicate ale motorului.
Rezistenta uleiurilor Rock Oil în conditii extreme, asigurarea parametrilor de lubrifiere corecti, toate aceste elemente au fost testate si demonstrate în cadrul campionatelor de motocros, acolo unde marca britanică este preferată oricărui alt ulei. Gama de lubrifianti pentru flote comerciale Rock Oil cresc ciclul de viată al componentelor motorului, reduc consumul de ulei si combustibil precum si cantitatea de noxe.

Tech-Truck Total Driveline Fluid - universal recomandat pentru vehicule comerciale
Este considerat unul dintre cele mai performante uleiuri de transmisie pentru vehicule comerciale. Acest tip de ulei a fost creat pentru a corespunde tuturor cerintelor producătorilor HGV pentru cele mai noi modele de vehicule comerciale, dar si cerintelor pentru vehiculele aflate încă în stadiul de prototip. Tech-Truck Total Driveline Fluid este un ulei semi-sintetic care contine un nou sistem de aditivare, prin acesta obtinându-se un lubrifiant 80w90 care corespunde specificatiilor API GL-5, fiind testat si aprobat de către cei mai renumiti producători de vehicule comerciale din lume.

Guardian Theta - pentru diesel si benzină

Odată cu intrarea în vigoare a normelor Euro 3,4 si 5 si a solicitărilor pentru reducerea nivelului de emisii poluante, economie de combustibil si intervale de întretinere extinse, cerintele pentru uleiurile de motor au devenit din ce în ce mai severe. Guardian Theta corespunde tuturor acestor cerinte, precum si specificatiilor ACEA E5 si celor mai dure standarde OEM. Este un ulei mineral diesel de înaltă performantă, cu rezultate remarcabile si în cazul vehiculelor cu motor pe benzină. În compozitia chimică a acestui ulei se regăsesc inhibitori de detergent, anti-uzură, anti-coroziune si oxidare si oferă maximă protectie motorului si componentelor sale.

Guardian Commercial SS - motoarele diesel Euro 4 & 5
Este un lubrifiant pentru motoare diesel de înaltă performantă 10w40, special creat pentru a corespunde din punct de vedere tehnologic celor mai avansate tipuri de motoare diesel. Acest tip de ulei înglobează o combinatie de aditivi si ulei mineral fără impurităti, astfel că motorul este mai bine protejat contra uzurii, iar componentele sale sunt păstrate curate. Datorită vâscozitătii reduse Guardian Comercial SS face parte din clasa uleiurilor eficiente energetic si corespunde viitoarelor reglementări europene SHPD pentru vehicule echipate cu motoare diesel cu nivel scăzut de emisii. Utilizarea acestui tip de ulei creste intervalul între schimburi la 100.000 km.

Guardian Commercial - vehicule comerciale de orice tip
Face parte din categoria uleiurilor premium pentru motoare diesel pentru autovehicule comerciale. Nivelul de performantă al acestui tip de lubrifiant satisface necesitătile industriei de transport de a creste randamentul si de a reduce costurile, ceea ce a condus la o crestere a intervalelor între schimburile de ulei pentru motoarele turbo-diesel. Printre avantajele oferite de utilizarea Guardian Commercial se numără intervalele de schimb mai mari, motoare mai curate, o mai bună protectie a motorului împotriva uzurii, reducerea consumului de combustibil, performante mai bune si o durată de viată a motorului mai mare.

Strata - soldatul universal
Reprezintă o gamă de uleiuri de motor multi-grade fabricate din cele mai bune uleiuri minerale si aditivi de top. Uleiurile îndeplinesc standardele armatei americane ML-L-2104 E si cele ale A.P.I SJ/CG-4. Producătorul recomandă ca aceste uleiuri să fie folosite în motoare turbo-diesel si aspirate. Rock Oil a dezvoltat  acest ulei de motor "universal" care poate fi utilizat atât pentru motoarele diesel, cât si pentru cele pe benzină sau pentru aplicatii pentru orice tip de vehicul.

Viscol - acolo unde aveti nevoie
Este o gamă de lubrifianti pentru flote, fabricati din cele mai bune uleiuri minerale combinate cu o serie unică de aditivi. Pot fi utilizate atât pentru motoarele turbo-diesel, cât si pentru cele pe benzină. Versatilitatea uleiurilor Viscol face posibilă utilizarea lor pentru o gamă completă de vehicule.

Turbo d - pentru activitatea de service
Este o gamă de lubrifianti monograde realizati din cel mai bun ulei mineral si aditivi de top si corespund standardelor categoriei service diesel CD, putând fi utilizate pentru o serie de aplicatii ale motoarelor diesel si vehicule echipate cu motor diesel.  Gama de uleiuri prezentate întruneste conditiile de calitate de fabricare API si ACEA, precum si agreările celor mai importanti producători de vehicule comerciale din lume.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI