Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Powertek

O multime de solutii

21.10.2009
Powertek Company, reprezentantul Terex în România, pune la dispozitie echipamente versatile, o retea profesionistă de service ce acoperă cu promptitudine toată tara, precum si consultantă financiară personalizată.
Terex, companie ce reuneste peste 50 de branduri si echipamente faimoase în întreaga lume, creează întotdeauna valoare, iar Powertek Company aduce această valoare.
Terex Finlay-specialist al concasării
Terex Finlay este renumită în întreaga lume pentru echipamentele mobile pentru concasare, fiind lider mondial pe acest segment de piată. Finlay creează o gamă extensivă de concasoare mobile: cu fălci, cu impact si cu con. Echipamentele demonstrează o combinatie perfectă între performantă, simplitate si versatilitate. Sunt concepute pentru a avea un randament mare, indiferent de aplicatie, în carieră sau pentru reciclare. Constructia solidă si dimensiunile compacte, comoditatea la transport, montajul rapid la punctul de lucru, simplitatea în utilizare, costurile mici de întretinere sunt câteva dintre beneficiile notabile ale concasoarelor Finlay. Concasorul cu fălci J-1175 este unul dintre cele mai reusite modele din gama concasoarelor mobile. Greutatea, usurinta în transport si rapiditatea cu care se instalează la punctul de lucru fac din J-1175 concasorul ideal în aplicatii de concasare în carieră, cât si în demolare/reciclare.

Terex -  Precizie si Eficientă
Experienta Terex în domeniul utilajelor de constructii este recunoscută pe plan mondial. Utilajele Terex sunt întâlnite tot mai frecvent pe o multime de santiere din toată lumea, cererea fiind în crestere. Excavatoarele pe senile de la Terex aduc eficientă la locul de muncă. Consumul mic de combustibil si componentele ce necesită doar minimum de efort de întretinere reduc costurile de operare. În cazul acestor tipuri de excavatoare, principala particularitate este automatic IDLE- trecerea automată a motorului în sistem relanti în cazul în care se face o pauză în timpul lucrului mai mult de 6 secunde. Excavatoarele Terex se remarcă prin putere excelentă de săpare, capacitate mare de ridicare, control de precizie în toate ciclurile de lucru, emisie redusă de zgomote, cabină cu vizibilitate de 360 grade. Buldoexcavatorul a fost dintotdeauna cel mai versatil utilaj de constructii, indiferent de functia îndeplinită: încărcare, transportare sau săpare. Echipamentul de încărcare oferă nu numai putere si control comparativ cu alte utilaje, dar în acelasi timp si abilitatea de a sustine o gamă întreagă de atasamente: mături, mixere, lamă de zăpadă etc. Echipamentul de excavare cu performanta lui demonstrează putere si control. Asigură un suport ideal pentru ciocane hidraulice, foreze, freze de asfalt, plăci vibrante.

Încărcătoarele Terex reprezintă o clasă aparte fiind mereu pregătite pentru orice interventie: constructii civile si industriale, reciclare, minerit, constructii de drumuri, transport, infrastructură, alimentare, energie. Încărcătoarele Terex au o tehnologie modernă de actionare, un sistem cinematic de exceptie si operarea simplă ce sprijină soferul în obtinerea celor mai bune rezultate. În urma acestei tehnologii se obtin o serie de avantaje: capacitatea ridicată de transport, operare precisă si o înăltime de basculare mai mare. Pentru o muncă sigură si rapidă, soferul are utilajul întotdeauna sub control: directie articulată centrală, osie spate pendulată, tractiune pe toate rotile si o gardă la sol generoasă, fac diferenta dintre performantă si înalta performantă. Încărcătorul Terex este sigur si productiv: operare simplă si precisă prin intermediul unei singure manete de operare. Sistemul economic "Constant Power" pentru motoare cu patru si sase cilindri de la Cummins si Perkins oferă rezerve enorme de putere pentru operatiuni de lucru eficiente. Datorită motorului montat transversal, utilajul lucrează mai eficient si consumă mai putin carburant. Sistemul hidraulic face ca miscările de directionare si de lucru să fie executate usor si asigură rapiditate în disponibilitatea de lucru a utilajului.  
Terex se numără printre liderii din industria utilajelor pentru constructii. Cu 20.000 de colaboratori la nivel mondial, dintre care 4.000 în 10 amplasamente din Germania, oferă pe piata din România, împreună cu Powertek Company (www.powertek-company.ro) utilajul adecvat pentru orice tip de operatiune.

DISPONIBIL ÎN STOC

Excavator pe senile TC240LC
* Masa operatională    25 tone
* Puterea motorului    170 CP
* Capacitatea cupei    1,5 mc
* Adâncimea maximă de săpare     6,13 m
* Raza maximă de actiune    6,95 m

Buldoexcavator BHL860 SX/Elite
* Greutate standard de operare    7.370 kg
* Motor    100 TIER3 CP
* Adâncime maximă de săpare    5.782 mm

Încărcător frontal mare TL260
* Greutate standard de operare    14.400 kg
* Motor    171 TIER3 CP
* Capacitate cupă standard    2,6 mc
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI