Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 44

Suprafată record pentru următoarea editie

21.10.2009
Marcella Drăgan
Cea mai mare expozitie din lume din punct de vedere al spatiului expozitional, Bauma Munchen îsi va deschide portile în aprilie 2010, iar organizatorii au anuntat încă de pe acum că spatiul alocat expunerii utilajelor pentru constructii si echipamentelor, materialelor pentru constructii, echipamentelor de minerit si a vehiculelor comerciale va fi mai mare decât până acum.  
Venind în întâmpinarea cererii foarte mari de închiriere din partea expozantilor, Messe München plănuieste să ridice, temporar, pentru Bauma 2010 noi pavilioane, care vor mări suprafata expozitională la 555.000 mp.   
Prin decizia ridicării acestor pavilioane temporare, Messe München va putea oferi mai mult spatiu pentru sectoarele "cofraje si schele" si "utilaje pentru constructii si scule", pentru ambele înregistrându-se foarte multe cereri, ceea ce înseamnă că prin construirea acestor noi pavilioane va fi depăsită suprafata record de 540.000 mp pusă la dispozitia participantilor în anul 2007.
 
"Această dezvoltare arată că în această perioadă dificilă din punct de vedere economic Bauma rămâne un reper în calendarul expozitional, si că acest domeniu al târgurilor de constructii este determinat să-si demonstreze puterea de inovatie si adaptabilitate. În ceea ce priveste compania Messe München, organizatorul târgului, va face tot posibilul pentru a oferi acelasi nivel de profesionalism al serviciilor din cadrul târgului", spune Eugen Egetenmeir, membru al Management Board al Messe München.
 
O nouă intrare în partea de nord-est si o mai bună circulatie a fluxului de vizitatori între ariile deschise între nord si sud
În acest moment au loc îmbunătătiri ale situatiei de la intrarea din partea de nord-est a expozitiei, prin ridicarea unei intrări si a unui punct de înregistrare situat între parcarea supraetajată din coltul de nord-est si pavilionul C1. Astfel, pentru prima dată, va fi oferită, pentru Bauma 2010, o a saptea intrare, care va putea elibera din aglomeratia de la poarta de vest.
O altă zonă în care se fac îmbunătătiri este legată de fluidizarea traficului de vizitatori dintre spatiile deschise din nordul si sudul străzii Paul-Henri-Spaak, situatie în care s-a luat decizia de a se închide acest drum traficului auto pentru a facilita trecerea vizitatorilor dintr-o parte în alta. În plus, movilele de pământ care erau asezate în aceste zone au fost eliminate pentru a se îmbunătăti legătura vizuală dintre aceste două zone.

Bauma va avea loc între 19 si 25 aprilie 2010 la New Munich Trade Fair Centre.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI