Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
New Holland News

Armata italiană testează E245B

18.12.2009
Marcella Drăgan
Armata italiană testează E245B
New Holland Construction, companie a Grupului Fiat si unul dintre producătorii importanti de utilaje terasiere de constructii a anuntat că rezultatele testelor pentru cele 24 de excavatoare pe senile E245B "Multifunction" realizate de fabrica torineză ca parte a contractului încheiat cu Fortele Armate Italiene au fost favorabile, iar utilajele urmează să fie livrate curând.
Operatiunile de testare s-au desfăsurat în mai multe faze la fabrica din San Mauro Torinese, acolo unde de altfel se si produc. Testul final a avut loc la începutul lunii septembrie, în prezenta angajatilor New Holland Construction, al maiorului inginer Ruggero Bersaglio, seful serviciului de testări, locotenentul Dario Mina, seful departamentului de testări tehnice teritoriale (UTT - Ufficio Tecnico Territoriale) din Torino, alături de personal militar calificat. Testul făcut de reprezentantii armatei a constat în analizarea performantelor utilajelor în timpul  excavării, atât în configuratia standard cu trei brate, cât si în configuratia Multifunction cu patru brate cu trei accesorii diferite, graifer, ciocan si cupă pentru pietris. De asemenea testul a mai inclus examinarea documentatiei tehnice, analizarea controlului utilajelor, a accesoriilor si a calitătii vopselei, dar si un audit al fabricii din Torino. 

Sistemul Multifunction, o solutie patentată New Holland Construction, a fost deja utilizat cu succes de către unitătile de pompieri în mai multe ocazii. Este o singură masină ce îndeplineste sarcini care în mod normal ar fi fost realizate de două masini separate: una conventională si una cu brat lung. Sistemul de control este identic cu cel folosit în mod normal pe excavatoarele standard, în orice configuratie asigurând în acelasi timp un mediu de lucru sigur pentru operator.
Versiunea Multifunction E245B este excavatorul ideal pentru demolări. Cu bratul cu 4 elemente poate opera la o înăltime maximă de 12,8 m folosind un echipament cu greutatea de până la 1,5 tone.
"Pentru noi acest contract este o mare realizare", spune Adele Maria Genoni - Key Account al New Holland Construction si liderul acestui proiect. "Acest tip de utilaj este ideal pentru fortele armate deoarece multifunctionalitatea îl face potrivit pentru a fi utilizat în diferite conditii, remarcându-se prin flexibilitate si viteze mari de lucru, în configuratiile cu 3 si 4 brate si cu diverse accesorii."

Colaborând cu celelalte companii din cadrul grupului Fiat, New Holland Construction realizează un efort concentrat pentru a furniza o gamă largă si variată de echipamente de calitate către organizatii din domeniul apărării si securitătii. Deja, pe lângă acest contract cu Armata Italiană, New Holland Construction oferă o gamă largă de echipamente fortelor armate din diferite tări ale lumii, dar în special din Europa, dar si către serviciile de apărare civilă pentru a fi folosite în cazuri de calamităti naturale majore.
New Holland este un producător global full-liner de utilaje terasiere, cu o retea de 800 de concesionari si peste 2.100 de puncte de vânzare în 100 de tări.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI