Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Târgul Tehnic International Bucuresti

CDP Access prezent cu gama de platforme

18.12.2009
CDP Access prezent cu gama de platforme
Prezenta societătii CDP Access - Group Piroux, importatorul unic în România pentru principalul fabricant de platforme aeriene din Europa, Grupul Haulotte în cadrul unei expozitii de mărimea si importanta TIB reprezintă un fapt absolut normal. În cadrul Complexului Expozitional ROMEXPO Bucuresti, CDP Access are un spatiu privilegiat, situat chiar lângă intrarea vizitatorilor, unde de ani buni de zile platformele Haulotte domină întreg spatiul expozitional.
Nelipsit de la toate expozitiile cu caracter tehnic din calendarul Romexpo, si totdeauna prezent cu o gamă reprezentativă de platforme aeriene, în această toamnă CDP Access a prezentat o serie de platforme articulate HA 16SPX, HA 15 IP precum si platforme-foarfecă Compact 8, o masină căutată cu precădere pe piata din România.

Haulotte Group: Profilul Companiei
Reteaua comercială este formată din 23 filiale care acoperă mai mult de 100 de tări si oferă servicii de vânzări si service, de la finantare si până la întretinerea echipamentelor.
Grupul francez a devenit unul din liderii mondiali în domeniu nu numai datorită calitătii masinilor produse, ci si datorită departamentului de relatii cu clientii foarte bine organizat si capacitătii angajatilor de a răspunde prompt cerintelor clientilor. 

Gama de produse
Platforme aeriene de lucru 
Platforme tip foarfecă electrice si pentru teren accidentat, brate articulate electrice si pentru tern accidentat, brate telescopice, brate autopropulsate de categorie usoară, piloni verticali, platforme cu actionare manuală, Telehandlere.
Buldoexcavatoare.
Cu mai mult de 100 de ani de experientă în domeniul echipamentelor de transport si manipulare a materialelor, Haulotte Group, cotat la Paris Stock Exchange încă din 3 decembrie 1988, a achizitionat recent compania americană BilJax extinzându-si permanent oferta de produse cu mai mult de 60 de modele care să răspundă necesitătilor clientilor: platforme de lucru aeriene, telehandlere, echipamente terasiere, samd.
Cu o cifră de afaceri de 450,8 milioane euro la sfârsitul anului 2008, Haulotte Group investeste permanent în cresterea si diversificarea capacitătii de productie, dezvoltând o retea de vânzări stabilă si profesionistă. Una din cele mai noi investitii este reprezentată de unitatea de productie construită în România, în apropierea localitătii Mioveni.

Istoria recentă
Istoria grupului începe în anul 1881, atunci când Alexandre Pinguely înfiintează propria sa firmă, altă dată de referintă fiind anul 1924, anul aparitiei "Atelierelor de constructii A. Haulotte"
* 1979: Pinguely si Haulotte.
Prima macara TTR 220 este dezvoltată de cei doi parteneri.
* 1985: Pierre Saubot preia controlul asupra Pinguely-Haulotte de la Creusot Loire.
Haulotte se implică treptat pe piata emergentă a platformelor de lucru aeriene. Sectorul macaralelor mobile, în special al celor militare este gestionat de Pinguely.
* 1986: H46N - prima platformă aeriană de lucru Haulotte.
* 1992: Apar platformele Haulotte H76.
* 2003: Pingurely-Haulotte se alătură cursei spatiale: capsula Shenzhou V, primul zbor spatial cu persoane la bord lansat de China.
* 2003: "Haulotte loads up to charge ahead!". Acesta a fost mesajul promovat în cadrul vestitei campanii publicitare lansată de Haulotte Group. Diversificarea produselor grupului a început cu echipamente pentru ridicat materiale precum telehandlerele (dezvoltate în parteneriat), macarale cu actionare automată prin control cu unde radio si buldo-excavatoare cu o rază de rotire de 360°.
* 2005: Se schimbă numele grupului si logo-ul. " Pinguely-Haullote" devine "Haulotte Group", care reflectă mai bine diversitatea activitătilor si dimensiunea globală  pe care producătorul a dobândit-o de-a lungul anilor.
* 2006: Lider european recunoscut si al treilea cel mai mare producător mondial de echipamente pentru ridicat materiale si persoane reuseste să atingă o cifră de afaceri de 519,3 milioane euro si 1.600 de angajati la nivel mondial. 2006 a fost un an al recordurilor odată cu lansarea cu succes la bursa de valori a actiunilor Haulotte  pe Euronext Paris (SBF 120).

Un alt pas a fost făcut în domeniul service-ului odată cu deschiderea în  regiunea Rhon-Alpi din Franta a unui Centru de Receptie si  Expertiză Service Haulotte cu o suprafată de 6.000 mp dedicati în întregime clientilor companiei. Acest lucru a dus la crearea unei noi dimensiuni a relatiei cu clientii la nivel global, accentuată si de deschiderea filialelor de marketing si service pentru clienti din Asia, Europa de Est, Mexic si America de Sud.
* 2009: Deschiderea oficială în România a fabricii Haulotte.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI