Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Profil de firmă

Kreis Construct - maestrul betonului

17.11.2009
Dan Pavel ; Mariana Pătru
Kreis Construct - maestrul betonului
Istoria societătii Kreis Construct este strâns legată de sectorul constructiilor din România. Pompele de beton si malaxoarele mărcii Schwing-Stetter, al cărei reprezentant oficial în România este încă din anul 2002 pot fi văzute la lucru pe majoritatea santierelor din tară. În numai trei ani de la preluarea reprezentantei, Kreis Construct a devenit unul dintre principalii importatori de echipamente si utilaje pentru constructii din România.
Schwing-Stetter are o experientă de peste 70 de ani în domeniul constructiilor. De tot atât timp producătorul german ocupă locul 1 în lume în materie de beton - productie, transport, pompare si reciclare a betonului rezidual. Compania Schwing-Stetter are spatii destinate productiei în Germania (Herne si Memmingen), Austria, Brazilia, Statele Unite ale Americii, China si India, precum si filiale si firme în peste 100 de tări.
Istoria firmei Schwing-Stetter, calitatea produselor sale si fiabilitatea acestora au la bază standarde de productie, vânzare si service fără compromisuri. Din acest punct de vedere, semnarea de către Kreis Construct a contractului de parteneriat cu producătorul german a reprezentat în primul rând o recunoastere a profesionalismului si calitătii serviciilor importato-rului român.

Si dacă tot vorbim de Kreis Construct, de calitatea produselor si service-ul oferit, trebuie să spunem faptul că un viitor client al firmei, odată cu primul telefon de informare dat la sediul firmei este preluat imediat de către un grup de lucru, care în continuare îi oferă consiliere în privinta caracteristicilor tehnice ale utilajelor ce vor fi cumpărate, inclusiv recomandări privind societătile de leasing potrivite pentru necesitătile clientului.
Odată cu semnarea contractului, clientii Kreis Construct beneficiază în conti-nuare de întreaga atentie a personalului firmei, fiind sprijiniti si consiliati atunci când vorbim de montarea unei statii de preparare a betonului sau de reciclare a acestuia. Operatorii pompelor de beton au parte de o pregătire specială asigurată de către Kreis Construct, acestia fiind capabili la încheierea fiecărui ciclu de pregătire nu numai să utilizeze pompa în mod eficient, dar si să asigure o întretinere zilnică a acesteia.
Kreis Construct oferă servicii garantie si post-garantie si piese de schimb pentru orice utilaj perioade lungi de timp. Acesta este un avantaj important pentru clienti, deoarece perioada mare de viată a produselor Schwing-Stetter impune existenta unui stoc de consumabile si piese de uzură care să acopere modelele produse chiar si acum 20 de ani sau mai mult. Costurile de exploatare si întretinere foarte reduse reprezintă un avantaj major pentru clienti, beneficiul final pentru utilizator fiind faptul că aceste masini au valori de recomercializare mari.

Contractul de service si mentenantă
Reparatia echipamentelor Schwing-Stetter se realizează la sediul utilizatorului, la cerere si în regim de urgentă, firma având mai multe echipe mobile pregătite 24 de ore din 24 pentru situatii de interventii rapide. Astfel, timpii de stationare ai productiei si lucrărilor pe teren sunt totdeauna minimi pentru cumpărător.
Semnarea unui contract de service si mentenantă asigură utilizatorului garantia unui service pentru orice echipament Schwing Stetter, cu personal specializat si piese de schimb originale, anticiparea cheltuielilor cu întretinerea si reparatiile echipamentelor, conform instructiunilor de exploatare si mentenantă, dar si asigurarea tuturor operatiunilor de întretinere periodică preventivă precum si a tuturor reparatiilor accidentale necesare bunei functionări a utilajelor. Astfel, beneficiile acestui contract se pot vedea nu numai pe loc, dar si în timp, utilajele fiind permanent la nivelul maxim de functionare, iar pe termen lung reparatiile lor ca si piesele de schimb vor costa mult mai putin proprietarul.

Pentru informatii suplimentare despre produse, piese de schimb sau service, puteti contacta firma importatoare Kreis Construct la telefon 0742.042.743, 0735.300.220.
Gama de echipamente Schwing-Stetter:
* de preparare beton mobile / fixe cu diverse sisteme de alimentare si depozitare a agregatelor,
* autopompe de beton cu brat repartitor si lungimi cuprinse între 17 si 61 m,
* pompe stationare,
* brate repartitoare,
* automalaxoare, montate pe diferite tipuri de sasiu (MAN, Mercedes, Volvo, Daf, Scania, Iveco, Renault) cu capacităti de transport cuprinse între 6 si 10 mc beton sau 12 mc cu semiremorcă,
* instalatii de reciclare a betonului rezidual.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI