Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Uleiuri sintetice

Numai pentru învingători

18.12.2009
Ema Stancu
Numai pentru învingători
Rock Oil, cunoscutul producător de uleiuri sintetice pentru motoare este prezent pe această piată de mai bine de 80 de ani. Gândită ca o afacere de familie în 1928 de către Fred Malone, Rock Oil si-a păstrat acest statut si a devenit începând cu anii ’80 un participant activ în lumea curselor pe două roti.
Excelenta tehnică, implicarea activă în acest domeniu, dar mai ales nevoia de lubrifianti de cea mai bună calitate care să facă fată celor mai dificile provocări au făcut din numele Rock Oil sinonimul produselor de top în lumea motociclismului.
Experienta si performantele în campionatele regionale si mondiale de motociclism au condus la perfectionarea constantă a produselor Rockoil  si a tehnologiilor de obtinere a acestora, astfel că astăzi Synthesis XRP 5W30, Synthesis 4 Racing 15w50 si Synthesis 2 Racing  sunt vârful de gamă al uleiurilor pentru motocicletele de curse.
Cursele pe două roti, fie ele pe circuit sau off road au evoluat, astfel că motocicletele, motoarele si implicit si lubrifiantii trebuie să facă fată unor provocări din ce în ce mai mari, de aceea Rock Oil a dezvoltat o gamă sofisticată de produse pentru fiecare aplicatie în parte, inclusiv pentru masinile în doi si patru timpi.
Utilizarea corectă a lubrifiantilor asigură o viată îndelungată, fiabilitatea si protectia motorului.
Fiecare produs Rock Oil a fost conceput cu un anumit scop, asigurând performante ridicate ale motorului. Gama de uleiuri speciale pentru circuitele de motociclism cuprind trei serii, adaptate cerintelor fiecărui circuit în parte: road and race, off road si scooter. Toate produsele din aceste game, de la uleiurile de motor, până la cele auxiliare au fost testate în conditii extreme, de competitie. În 2009 echipele sponsorizate de către Rock Oil au obtinut rezultate exceptionale. În campionatul mondial, Bodo Schmidt de la echipa Motorsport, având ca sponsor traditional Rock Oil a câstigat titlul mondial la categoria MX3, urmând ca de anul viitor să concureze la clasele superioare MX1/MX2.
Brad Anderson a cucerit si el titlul în campionatul britanic MX1, sponsorul său principal fiind tot producătorul de lubrifianti Rock Oil.
 
Produse noi
Rock Oil a anuntat lansarea a două noi produse în ambalaje de 1 litru, primul dintre acestea fiind Synthesis GM 5W30, cel mai recent dintre uleiurile de ultimă generatie pentru automobile. Acesta a fost dezvoltat în conformitate cu GM-LL-A-025 si GM-LL-B-025, cele mai recente specificatii pentru automobilele General Motors (Vauxhall/Opel).
Cel de-al doilea produs este antigelul EXL (Red) Long Life care vine ca răspuns la tendinta producătorilor de automobile de a se îndrepta către produse cu durată de viată mare. Acesta îndeplineste toate standardele europene, oferă o protectie excelentă a motorului si performante peste medie. EXL foloseste tehnologia acizilor organici care este esentială atunci este folosit pentru sistemele moderne de răcire ale masinilor.

Synthesis 4 15w50 Racing a fost utilizat de către multe echipe participante la campionatele britanice si mondiale de motociclism. Acest ulei a fost special conceput pentru a proteja motorul chiar si în conditiile extreme ale circuitelor de curse pe două roti si pentru a obtine cele mai bune rezultate cu putintă. Este produs din cele mai performante uleiuri sintetice de bază si cea mai nouă tehnologie de aditivare pentru performante exceptionale si este ideal pentru aplicatiile în patru timpi, întrunind următoarele specificatii: JASO MA API SL ACEA A3 SAE 15w50

Synthesis XRP
Dezvoltat în colaborare cu o echipă de top din campionatul de motociclism, XRP extra power synthetic este un lubrifiant inovator pentru motoarele de curse. Datorită XRP extra motoarele dezvoltă mai multă putere netă, testele demonstrând o crestere de aproximativ 5%, oferind în acelasi timp fiabilitate si o protectie optimă a motorului.
XRP este fabricat din cele mai bune uleiuri sintetice de bază (PAO si ESTERI) si aditivi de ultimă generatie, pentru a oferi cele mai bune performante în aplicatii pe circuit sau off-road. Întruneste cele mai exigente standarde în domeniu si specificatiile  JASO MA API SL ACEA A3 SAE 5w30.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 




 
 

PARTENERI