Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 45

S.C. ROMDRIL S.R.L. - totul pentru fundatii

18.12.2009
S.C. ROMDRIL S.R.L. - totul pentru fundatii
Înfiintată în anul 2008, preluând experienta acumulată anterior în comercializarea utilajelor specifice executării fundatiilor, S.C. ROMDRIL S.R.L. reprezintă în România firme consacrate pe plan mondial în domeniul utilajelor pentru fundatii si furnizează de asemenea solutii de finantare internă si externă, dar si toate accesoriile necesare: fabrică de bentonită, pâlnii de betonare, scule de toate tipurile, pompe de ciment si bentonită etc.
La ora actuală Romdril Srl este reprezentantul autorizat în România pentru 7 firme producătoare de utilaje pentru fundatii si anume Casagrande Italia (utilaje pentru forat piloti si micropiloti, pereti diafragmă), PTC Franta (ciocane si lănci hidraulice vibratoare), Tescar Italia (utilaje pentru forat piloti si micropiloti), Stenuick International Franta (utilaje pentru forat puturi de apă si micropiloti, prăjini si tubulatură de foraj, scule), Sip&t Italia (Tubulatură, borsape si scule de foraj), BSP Anglia (sonete, ciocane hidraulice), STA Italia (mixere, agitatoare, pompe de injectie, grouting si jet grouting).
S.C. ROMDRIL S.R.L. furnizează toate tipurile de palplanse laminate sau ambutisate si toate combinatiile de pereti (teavă - palplansă, profil H cu profil Z).
Compania corespunde tuturor standardelor de calitate si cerintelor clientilor în executia de:
* Piloti forati cu diametre de până la 4 metri si adâncimi de până la 97 metri.
* Pereti diafragmă cu lătimi de până la 1.500 mm si adâncimi de până la 125 de metri.
* Micropiloti cu diametru până la 400 mm cu adâncimi foarte mari
* Puturi de apă cu diametre de până la 600 mm si adâncimi de 200 m
* Piloti secanti si tangentiali
* Injectări (JET GROUTING) de întărire a terenurilor slabe
* Studii geotehnice
* Forări geotermale
* Foraj în cariere si mine
* Piloti de balastru
* Ancoraje pretensionate
* Drenări
* Pereti de sprijinire din palplanse

Pentru fiecare proiect în parte Romdril Srl poate furniza cele mai eficiente si complete solutii în colaborare directă cu clientii. Datorită faptului că utilajele vândute lucrează în mod curent în cele mai grele conditii de santier si că durata de stationare pentru înlocuire trebuie să fie cât mai redusă, compania reuseste în mod curent schimbul piesei defecte în maximum 24 de ore. A folosi piese contrafăcute sau reparate în conditii îndoielnice reprezintă calea sigură spre timpi mari de neutilizare sau chiar defectarea iremediabilă a masinii datorită unor accidente neprevăzute care pot interveni. De asemenea utilizarea unor piese necorespunzătoare poate aduce după sine pierderea garantiei si a răspunderii contractuale a producătorului.
Uleiurile si lubrifiantii folositi sunt întotdeauna cei recomandati de producători, în felul acesta clientii se pot baza pe masinile achizitionate. Există în mod curent masini mai vechi de 20 de ani care încă mai functionează în parametri normali.
În calitate de reprezentant autorizat al firmelor mai sus amintite, S.C.ROMDRIL S.R.L. asigură cu personal tehnic specializat, instruit la firmele producătoare, punerea în functiune a utilajelor, service în perioada de garantie, timp de 12 luni si în postgarantie. Toti cumpărătorii acestor utilaje pentru forat au asigurată consultanta tehnică din partea importatorului. Acesta propune o atitudine orientată către client, prin stabilirea unor relatii de colaborare bazate pe implicarea cu seriozitate în identificarea nevoilor clientilor si stabilirea solutiilor tehnice optime.

S.C. ROMDRIL S.R.L.
Brăila, Str.Polonă nr.1A, 810262
tel: 0040.239.615.555, 0040.239.615.611
fax: 0040.239.611.343, 0040.239.615.611
mobil: 0040.731.362.028, 0040.731.362.029
office@romdril.ro
www.romdril.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI