Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Iveco Ecodaily

Vedeta

18.12.2009
Vedeta
Prezentat presei internationale în luna iunie a acestui an, modelul Ecodaily, cea mai recentă versiune a vehiculului comercial din gama vehiculelor de distributie si transport pe distante scurte, Iveco Daily a reusit să câstige încrederea clientilor de pretutindeni.
Chiar înainte de a fi lansat oficial pe toate pietele din Europa, cele peste 12.000 de comenzi primite demonstrează interesul deosebit acordat de către clienti acestui model.
Acum vehiculul îsi face intrarea oficială ca jucător principal pe piata vehiculelor sub trei tone, cu ajutorul eroului de desen animat "Popeye" care a luat parte si la activitătile initiale de lansare a  vehiculului. Valorile asociate de public celebrului personaj: fortă, naturalete si simplitate coincid foarte bine cu cele ale Ecodaily: Inovatie, Performantă, Ecologie si Productivitate.

Pe parcursul lunii octombrie pe toate pietele europene s-au desfăsurat o serie de manifestări pentru ca publicul să intre în contact cu vehiculul si valorile promovate si să testeze această nouă versiune, care reprezintă "Economie si Ecologie", dar în acelasi timp si "Putere si Respect", cuvinte cheie pentru acest produs. În plus Ecodaily oferă răspunsuri practice pentru cei care sunt în căutarea unor inovatii tehnologice si respect pentru mediul înconjurător, fără compromisuri în ceea ce priveste performanta, fiabilitatea si robustetea, atribute si valori pe care le confirmă prin cea mai vastă gamă de vehicule din clasa sa.

Ecodaily furnizează cea mai mare productivitate si versatilitate si solutii pentru orice tip de aplicatie (camionetă, sasiu, cabină, cabină pentru echipaj, minibus, combi, versiunea de camionetă de 7 tone si versiuni de cabină cu sasiu), dar si posibilitatea deosebită de a alege dintre numeroase alternative de motoare de puteri, ampatamente, lungimi si înăltimi diferite. Dar chiar si cu noile motoare diesel certificate EEV, cele mai drastice norme referitoare la emisiile de noxe, superioare celor Euro V, a apărut si o variantă electrică si Natural Power bi-fuel cu un motor super-ecologic EEV optimizat pentru a functiona cu gaz natural, fiind dotat si cu un rezervor mic de motorină pentru situatii urgentă.
Ecodaily oferă Blue & Me FleetTM , solutia telematică construită pe o platformă Fiat-Microsoft si născută dintr-o colaborare cu Qualcomm, lider mondial în managementul telematic al flotelor care a primit recent trofeul "Inovatia anului în transport" în cadrul Post-Expo.

Iveco inovează permanent si asigură un nivel maxim de sigurantă. Astfel s-a stabilit ca sistemul de control al stabilitătii ESP să fie montat pe toate versiunile de echipamente ca dotare standard cu functia suplimentară LAC (Load Adaptive Control) care optimizează performantele prin recunoasterea distributiei greutătii pe axe.
Ecodaily a fost protagonistul initiativelor organizate de dealerii Iveco "Open Doors" care vor avea loc în Franta si apoi în Italia unde publicul a avut posibilitatea de a testa vehiculul. După aceea va fi lansat în Germania si în Spania unde se organizează caravane, în Portugalia si treptat în toate celelalte tări din Europa.
Alte initiative promotionale vor fi planificate în conformitate cu necesitătile specifice fiecărei piete.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI