Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Lansare

Sandvik a ales Marcom

18.12.2009
 Sandvik a ales Marcom
Sandvik, renumitul producător suedez si lider mondial pe piata utilajelor de minerit de suprafată si subteran a semnat un parteneriat cu societatea Marcom RMC’94, care a devenit importatorul oficial Sandvik pentru România pentru gama de concasoare si statii de sortare mobile de suprafată.
Utilizatorii finali ai acestor echipamente sunt reprezentati de cariere si balastiere, dar anumite produse pot folosite cu succes si în domeniul reciclării. Pentru grupul suedez  societatea Marcom, unul dintre liderii pietei de utilaje de constructii din România a reprezentat partenerul ideal, reteaua teritorială de vânzări si service foarte bine pusă la punct, care acoperă întreg teritoriul tării si personalul calificat fiind elemente decisive pentru încheierea afacerii.
Sandvik, grup industrial suedez, ce înglobează brand-uri precum Extec, Fintec, Rammer, Tamrock, Drilltech, are o echipă format din peste 50.000 de angajati si reprezentante în peste 130 de tări de pe glob. Cu o istorie de 147 de ani  si aducând clientilor săi cele mai noi tehnologii si cel mai bun suport tehnic în domeniu, Sandvik este partenerul Nr.1, produsele sale fiind construite pentru a oferi un maxim de productivitate si fiabilitate si un minim de cost în exploatare.
Portofoliul Sandvik cuprinde un număr impresionant de produse:
* Concasoare si statii de sortare fixe si mobile
* Utilaje de foraj de suprafată si subteran
* Încărcătoare frontale pentru subteran
* Benzi transportoare de material
* Ciocane hidraulice si atasamente de demolare
* Sisteme de automatizare a minelor.
Sandvik Mining and Construction (divizia de echipamente pentru constructii si minerit a grupului) este unul dintre cei mai mari furnizori mondiali de echipamente si solutii pentru exploatări de suprafată si subteran. Conceptul de business SANDVIK este un concept unic care se bazează pe experienta si competenta unice în tehnologia materialelor, dobândite în cei 147 de ani de la înfiintare. Toate elementele de uzură montate pe concasoare si statii de sortare sunt produse de SANDVIK în baza informatiillor furnizare de aplicatiile clientilor.

Care sunt produsele marca Sandvik comercializate de MARCOM?
Sandvik comercializează o gamă completă de concasoare si statii de sortare utilizând tehnologia de vârf în domeniu.
În România, Marcom va fi importator oficial al următoarelor game de produse:
* Concasoare mobile (concasoare mobile cu impact, concasoare mobile cu con si concasoare mobile cu fălci)
* Statii de sortare pe senile cu unul până la cinci sorturi.
Aceste echipamente folosesc cele mai noi tehnologii în domeniu, oferă un control excelent al comenzilor asigurând productivităti mari si costuri operationale reduse, fiind utilajele perfecte pentru cariere si pentru aplicatii în domeniul reciclării.
Produsele marca Sandvik comercializate de Marcom pot fi găsite la toti specialistii Marcom din întreaga tară (Bacău, Baia Mare, Brasov, Bucuresti, Cluj, Constanta, Craiova, Galati, Iasi, Timisoara, Turda) care stau la dispozitia clientilor cu cele mai bune solutii adaptate oricărei afaceri în parte. 
Dedicati în totalitate sprijinirii progresului, dezvoltării si perfectionării continue si comercializând utilaje de cea mai înaltă tehnologie, dar prietenoase cu mediul înconjurător, Sandvik Mining and Construction si Marcom  vin în sprijinul clientilor cu cele mai bune solutii pentru exploatări de minereu si activităti miniere.

Pentru mai multe detalii accesati www.marcom.ro
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI