Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

Aproape de BAUMA

21.12.2009
Aproape de BAUMA
Cu o istorie de peste 120 de ani, grupul francez Haulotte este unul din liderii mondiali în productia de platforme aeriene si nacele. Fiecare participare a sa la expozitiile internationale importante, indiferent de localizarea geografică reprezintă pentru vizitatorii profesionisti si presa de specialitate momentul lansării unor game de masini noi.

Astfel, în acest an cea mai mare expozitie de masini destinate activitătii din domeniul constructiilor, si probabil una dintre cele mai mari din lume, expozitia INTERMAT, care a avut loc în capitala franceză fost o bună ocazie pentru prezentarea modelelelor producătorului american Bil-Jax, proaspăt intrat în familia Haulotte. Noile modele vin să completeze gama deja extrem de variată a producătorului Haulotte, aducând si câteva utilaje noi, precum MULTIJOB MJX, un buldoexcavator cu rotatie cotinuă (3600).
Anul 2010 aduce cea mai mare expozitie din lume de tehnică în domeniul constructiilor, expozitia BAUMA. Aceasta se va desfăsura în perioada 19-24 aprilie în apropierea orasului german Munchen. Anuntată ca o expozitie a relansării pietei europene de specialitate, un punct de renastere pentru domeniul constructiilor, atât de încercat în ultimul an de scăderea economiei mondiale, la BAUMA nu va lipsi nici grupul Haulotte. Acesta a anuntat participarea sa, însă fără a dezvălui deocamdată noile modele ce vor fi lansate în aprilie 2010.
Deoarece în cadrul fiecărei expozitii de amploare producătorul Haulotte ne-a obisnuit cu un stand de exceptie, cu un design pur francez, dar si cu lansarea nu numai a unor platforme si nacele noi dar si a unor tehnologii pe măsură, presa de specialitate este deja pregătită să ia cu asalt standul acestuia, asa cum s-a întâmplat în fiecare an. Câteva dintre noutătile marca Haulotte vor fi probabil prezentate în luna ianuarie 2010, atunci când va avea loc o întâlnire cu caracter tehnic între presa de specialitate din Europa si reprezentantii celor mai mari producători prezenti la BAUMA, gazdă fiind orasul Munchen. Despre aceste noutăti vom vorbi în numărul din luna februarie al revistei.

X-BOOMS:nacele autoridicătoare

Nacelele autoridicătoare X-booms de la Bil-Jax au contribuit la îmbogătirea gamei Haulotte Group, care numără acum  mai mult de 60 de modele.
Gama X-booms îndeplineste toate standardele impuse de industrie, având un unghi de înclinare de 45%, viteza medie de deplasare de 5,6 km/h si toate rotile motoare.   
Lonjeroanele hidraulice au înlocuit contragreutătile masive care erau montate pe masinile autoridicătoare conventionale, iar ridicarea se realizează în 30 de secunde, ceea ce face ca X-Boom să fie una dintre cele mai usoare si mai putin costisitoare nacele de acest gen de pe piată.
Momentan sunt disponibile două modele, 36XT - o nacelă autoridicătoare cu înăltime de lucru de 13,4 m si o rază maximă a bratului de 9,8 m, care cântăreste 2.277 kg si poate fi transportată pe o platformă SUV medie sau un camion si 45XA - o nacelă articulată cu o înăltime de lucru de 15,6, rază maximă de 8,2 m si o greutate de numai 2.139 kg. Ambele nacele dispun de o varietate de optiuni.
Oferind sigurantă maximă modele X-Boom corespund tuturor normelor europene privind siguranta muncii si standardelor internationale (ANSI, CSA).

Multijob MJX

Un buldoexcavator cu rotatie 3600
Evolutia naturală a echipamentelor Multijob MJX, dedicate constructiilor civile are la bază un concept unic în lume, nici o altă masină nefiind capabilă să ofere aceleasi caracteristici.
Extrem de versatil, modelul MULTIJOB MJX oferă într-un încărcător cu brat telescopic standard, un excavator cu rotatie completă a bratului, patru roti motoare si directoare si atasare rapidă a accesoriilor.
Multijob MJX este perfect pentru lucrul în arii limitate, în special în zonele urbane, unde numai o bandă de circulatie poate fi ocupată, utilajul putând lucra si descărca în aceeasi zonă. Se poate încărca si descărca singur, iar uneltele pot fi cărate în cupă, astfel că santierele devin mai curate, operatorul este mai productiv, iar deseurile pot fi manevrate în sigurantă.
Ca încărcător telescopic Multijob MJX oferă numeroase avantaje, cel mai important fiind că nu necesită stabilizatori sau putere de la motor. Înăltimea maximă si raza maximă a bratului sunt printre cele mai mari de pe piată.

Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI