Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
MB Spa

Expansiunea Continuă

18.12.2009
Expansiunea Continuă
Filozofia familiei Azzolin,bazată pe cercetare si investitii în produse revolutionare, fondatoarea companiei MB Spa, unul dintre liderii globali în productia si vânzarea de cupe concasoare a fost recompensată prin rezultatele financiare pozitive, obtinute în anul fiscal 2008.
Cupele concasoare MB au fost primele echipamente de acest fel din lume. Versatilitatea lor si avantajele pe care le oferă utilizatorilor le transformă în echipamentele ideale pentru aplicatii în numeroase domenii, cum ar fi demolări, manipularea materialelor rezultate din operatiunile de săpare si transport al pământului, cariere sau  minerit, activităti în zonele urbane sau reamenajarea unor foste zone industriale.
În timpul ultimei întâlniri a actionarilor companiei, în prezenta presedintelui grupului MB Guido Faresin, a directorului general si CEO Guido Azzolin, precum si a managerilor Carla Azzolin si Diego Azzolin, dar si a directorilor Sante Faresin si Fausto Azzolin, au fost aprobate rapoartele financiare pentru anul 2008.
2008 a fost un an excelent pentru compania din Vicenza, rezultatele fiind pe măsura asteptărilor: o cifră de afaceri de 20 de milioane de euro(40% din pietele europene si 60% din pietele de pe celelalte continente). În plus compania si-a schimbat statutul din societate cu răspundere limitată(Srl) în societate pe actiuni (Spa). "Suntem  foarte multumiti de rezultatele obtinute", a declarat Guido Azzolin, CEO al companiei. "MB a încheiat anul cu o rată a profitului în crestere fată de anul precedent, iar fată de 2001, anul înfiintării, cresterea a fost de 800%."
Rezultate extrem de pozitive pentru o companie care îsi continuă planul de investitii, chiar în plină recesiune globală si crede în produsele de înaltă calitate pe care le oferă. Datorită succeselor financiare din ultimii ani, au fost alocate sume substantiale pentru investitii în cercetare si dezvoltarea de noi produse. Un prim proiect important presupune implicarea MB Spa în cucerirea de noi piete emergente, ceea ce va permite companiei, care exportă deja produsele în peste 100 de tări din întreaga lume, să se extindă si să-si consolideze identitatea si pozitia de lider la nivel mondial. 
După deshiderea noii repezentante în Germania, la finele lunii iunie 2009, următoarele piete vizate sunt China, Brazilia, India si Statele Unite ale Americii.
"Pentru a putea pătrunde pe alte piete în curând ne vom muta activitatea în Fara Vicentino, într-o fabrică mai modernă, care beneficiază de cea mai nouă tehnologie", explică Diego Ayyolin, unul dintre directorii companiei. "Vom avea o hală mai mare, unde procesul de productie va fi automatizat si modernizat la cel mai înalt nivel tehnologic. În acest fel vom fi capabili să facem fată oricăror cerinte ale pietelor internationale si să oferim produse de cea mai înaltă calitate, 100% fabricate în Italia."
Compania va fi prezentă în 2010 la cel mai important eveniment din domeniu, expozitia internatională Bauma de la Munchen.
www.mbcrusher.com
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI