Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Sandvik

Tehnica de concasare cu mangan, productivitate maximă pentru clienti

18.12.2009
Ema Stancu
Tehnica de concasare cu mangan, productivitate maximă pentru clienti
Sandvik activează în domeniul productiei de echipamente complete de concasare de mai bine de 100 de ani, beneficiind de experientă si know-how în domeniu, prima turnătorie datând din 1916. Sandvik a contribuit la îmbunătătirea productivitătii si sigurantei clientilor  folosind materiale si niveluri de expertiză de cea mai înaltă calitate, compania fiind adepta unui moto simplu, care însă asigură principiul calitătii: "perceptia clientilor formează bazele muncii noastre".

De ce este calitatea o caracteristică atât de importantă atunci când vine vorba de productivitate? Experienta a demonstrat că piesele de schimb de o calitate îndoielnică sunt  adesea asociate cu discrepante în ceea ce priveste corectitudinea formei profilelor sau dimensiunilor, având de cele mai multe ori implicatii destul de costisitoare. Acestea presupun de asemenea diminuarea capacitătii, gradatia redusă sau incorectă a produsului, deteriorări ale rulmentilor, bucselor si ale altor componente.
Sandvik consideră că productivitatea este factorul cheie al oricărei decizii atunci când se pune problema achizitiei unui concasor. Productivitatea se măsoară în tone sau în cantitate de produs finit. Multi sunt trecuti pe linia de asteptare din cauza aspectelor secundare cum ar fi numărul de ore lucrate, continutul de mangan sau tone care trec prin concasor si nu poate fi negat faptul că si acestea sunt extrem de importante. Totusi sunt doar componente ale unui proces mai amplu, din moment ce produsul finit reprezintă rezultatul net al investitiei de capital angajate în achizitia echipamentului, piese de schimb si service. Fără acestea, nu pot fi generate nici un fel de venituri.
Gama produselor de concasare Sandvik include concasoare cu con, cu fălci, site giratorii, concasoare cu impact, si consumabile precum mantele de protectie, palete pentru fălci si bare de impact, toate fiind produse la cele mai înalte standarde de productie.

Gama extinsă si completă a fost dezvoltată printr-o colaborare foarte strânsă cu clientii, stabilită prin intermediul serviciilor oferite, a training-urilor si a unui dialog continuu.
Ca mărturie a acestui proces de dezvoltare continuă cu ajutorul clientilor este mantaua de protectie Sandvik Flexifeed. Noua manta patentată este prevăzută cu o extensie în partea de captare, ceea ce înseamnă că cea mai mare parte a procesului de concasare se realizează în sectiunea superioară a camerei, iar rocile mai mari pot fi concasate acolo unde nu există extensia. Acest lucru se traduce printr-o durată de viată mai lungă si o rată de reducere mai mare prin utilizarea la maximum a camerei de concasare.
Atentia deosebită acordată productivitătii obtinute de clienti si calitătii este perfect compatibilă cu eforturile de a proteja mediul înconjurător, sănătatea si siguranta în procesele operationale si de productie. Turnătoriile Sandvik folosesc mangan reciclat si acolo unde este posibil, un proces de modelare în vid fără lianti chimici.
În plus, si nisipul folosit în procesul de modelare este reciclat.
Anul XIV, nr. 155, ian 2019
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Trenchless Romania, November 2018
 
Trenchless Romania, November 2018

TRUCK POWER , Octombrie 2018
 
Truck Power, Octombrie 2018

NEXT AUTO, Septembrie 2018
 
NEXT AUTO, Septembrie 2018

Concrete Romania, August 2018
 
 
 
 

PARTENERI