Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 46

Volvo dotează echipamentele cu sistemul telematic CareTrack

17.12.2009
Volvo dotează echipamentele cu sistemul telematic CareTrack
Conform planului producătorului, cele mai noi si mai mari echipamente produse (încărcătoare pe pneuri de peste 10 tone, dumpere articulate, excavatoare de peste 12 tone, autogredere) vor fi dotate cu sistemul telematic CareTrack si vor fi furnizate clientilor alături de un abonament gratuit pe trei ani. Acest lucru le va permite proprietarilor să aibă acces la o gamă variată de avantaje diponibile prin intermediul monitorizării de la distantă.
Volvo Construction Equipment consideră că monitorizarea de la distantă a echipamentelor reprezintă o caracteristică extrem de valoroasă pentru afacerile clientilor săi si încearcă să extindă utilizarea acestor sisteme pe segementele variate în care această companie activează. "Pe fiecare segment pe care activăm am încercat să adoptăm abordări din ce în ce mai sofisticate combinând influentele asupra mediului înconjurător si aspectele referitoare la sigurantă, globalizarea economiei si satisfacerea clientilor finali din ce în ce mai exigenti" a declarat domnul Tomas Kuta, presedinte al departamentului de Consultantă Clienti din cadrul Volvo Construction Equipment. Adoptarea unor sisteme telematice mai performante si a unor servicii care pot fi furnizate folosind această tehnologie va permite dealerilor  să adapteze si să ofere solutii cât mai adecvate nevoilor clientilor.
Cel mai recent sistem telematic lansat de compania Volvo Construction Equipment, Care Truck este folosit pentru a gestiona productivitatea unui utilaj si maximizarea disponibilitătii pentru muncă. Folosind GPRS (retea mobilă) sau tehnologia prin satelit pentru a trimite informatii, datele sunt disponibile sigur si instantaneu către orice conexiune online la distantă. Prin raportarea greselilor, avertismentele referitoare la activitate si prin facilitarea de diagnoze de la distantă se urmăreste ca problemele utilajelor să poată fi identificate din timp si rezolvate mult mai rapid. Operarea si deplasarea echipamentelor  pot fi optimizate prin intermediul functiilor care monitorizează consumul de combustibil, locatia, orele de operare, viteza si apropierea intervalelor de service.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI