Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Trimble Construction Manager

Instrumente de cartografiere de înaltă precizie

21.01.2010
Ema Stancu
Instrumente de cartografiere de înaltă precizie
Trimble Construction Manager a anuntat lansarea versiunii 2.5, un sistem de management la distantă al flotelor de utilaje si echipamente din domeniul constructiilor. Noua versiune oferă managementul ariei de lucru si îmbunătătiri ale functiei CAD (Computer Aided Design) prin afisarea de hărti cu reprezentări furnizate de Google Maps.
Folosind tehnologia GPS (Global Positioning System), un sistem de comunicatie wireless si Internetul, Trimble Construction Manager oferă un volum mare de informatii, utile în activitatea de analiză si îmbunătătire a productivitătii utilajelor de constructii si a întregii activităti de constructii per ansamblu, economisind timp si eliminând costurile inutile ce pot apărea inerent la nivelul oricărui proiect de anvergură. O mare varietate de hărti, usor de interpretat, si rapoarte de lucru oferă toate informatiile necesare pentru a analiza si evalua operatiunile de constructii, astfel constructorii putând actiona în timp real.

Cu Trimble Construction Manager 2.5 utilizatorii acestuia au posibilitatea să creeze un număr practic nelimitat de vizualizări ale câmpului de lucru, din diferite perspective, acestea permitând gestionarea cât mai bună a intrărilor si iesirilor masinilor si echipamentelor, utilizarea pe santier, generând si rapoartele de productivitate.

Pentru punctele de lucru complexe, întâlnite cu precădere în constructia de drumuri sau cariere, Trimble Construction Manager oferă  rapoarte de santier care permit o codificare mult mai precisă a activitătilor si a datelor referitoare la managementul timpului de lucru. Crearea functiilor de tip poligon permite utilizatorilor să identifice rapid drumurile de acces, râurile si limitele proprietătilor pentru a defini în final perimetrul punctului de lucru.

Import rapid si eficient de fisiere 

Procesul de importare de fisiere CAD pentru afisarea de hărti a fost îmbunătătit  pentru a spori acuratetea pozitionării si usurinta în utilizare. Utilizatorii pot să folosească acum trei sau mai multe perechi de coordonate latitudine/longitudine sau, la alegere, identificarea manuală a punctelor comune pentru a pune de acord pozitiile oferite de către afisajul CAD cu reprezentările si hărtile oferite de aplicatia Google Maps API Premier.

Informatii referitoare la adrese si mesajede alertă
Alte caracteristici noi si îmbunătătiri aduse pentru versiunea 2.5 a Trimble Construction Manager includ posibilitatea memorării pentru 100 de zile a datelor pentru a permite realizarea raportărilor semestriale. Mai mult, sunt memorate în plus informatii cu adrese si mesaje de alertă.
Trimble Construction Manager versiunea 2.5 reprezintă o variantă îmbunătătită oferită gratis tuturor clientilor Trimble Construction Manager. Este disponibil acum si se va descărca si instala automat atunci când este accesat contul clientului Trimble Construction Manager.

Despre Divizia de Servicii Trimble Construction

Divizia de Servicii Trimble Construction este o societate recunoscută pe plan mondial prin inovatiile sale de top în domeniul solutiilor de management al utilajelor din domeniul constructiilor si al proiectelor din domeniul constructiei de autostrăzi.
Solutiile Trimble sunt extrem de variate, de la sisteme GPS (Global Positioning System), comunicarea de date wireless, Internet si până la aplicatii software bazate pe conectivitatea la Internet. Ca parte a strategiei Trimble Connected Site, aceste solutii oferă o integrare la nivel înalt a proceselor si a fluxului de lucru de la faza de proiectare până la finalizarea proiectului, aducând îmbunătătiri semnificative la nivelul productivitătii pe parcursul ciclului de viată al constructiei.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI