Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Tehnologie originală

Seria Mini Max de la Yanmar

21.01.2010
Ema Stancu
Seria Mini Max de la Yanmar
Yanmar a lansat primul motor comercial compact diesel din lume în 1933. Inovatiile tehnice au continuat să apară începând cu acest moment, Yanmar devenind astfel un lider constant în domeniul tehnologiei diesel. Produsele Yanmar sunt recunoscute si utilizate în domenii diverse de la agricultură la constructii, productia de energie precum si în aplicatii din sectorul comercial sau ambarcatiuni marine. Motoarele diesel Yanmar se bucură de reputatie la nivel mondial pentru gradul înalt de fiabilitate si durabilitate precum si pentru emisiile reduse care nu afectează mediul, fiind în conformitate cu normele si standardele internationale în vigoare.

Având la bază motoare de înaltă performantă si standarde de calitate ridicate, Yanmar caută în permanentă noi metode de armonizare a tehnologiilor avansate cu mediului înconjurător, răspunzând prompt nevoilor speciale ale clientilor.

Dimensiuni compacte, performante maxime
Societatea actuală a devenit în ultimul deceniu mult mai atentă la nevoile planetei si mai constientă de consecintele negative pe care poluarea le poate avea asupra mediului în care trăim. Astfel nevoia de motoare diesel care consumă mai putin combustibil si afectează într-o măsură cât mai mică mediul înconjurător se manifestă din ce în ce mai acut în multe dintre sectoarele industriei, fie că vizează echipamentele de grădinărit si peisagistică, masinile compacte pentru agricultură sau pe cele de constructii.
Pornind de la aceste considerente au luat nastere noile concepte de motoare Yanmar. Nivelul înalt al cuplului de torsiune si performantele au fost mentinute, dar motoarele din gama MM (Mini Max) beneficiază si de alte îmbunătătiri si caracteristici unice precum:
  1. Dimensiunile ultra compacte
  2. Nivel redus al zgomotului si al vibratiilor
  3. Protectia mediului

Seria MM este unică în primul rând datorită dimensiunilor ultra compacte si performantelor ridicate.
Aceste motoare se numără printre cele mai bune în ceea ce priveste puterea furnizată în raport cu dimensiunile compacte. Secretul acestui nivel înalt al puterii se datorează noii structuri a cilindrului. Pe lângă productivitatea extrem de ridicată comparativ cu dimensiunile sale, motorul are si o bază mai mică pentru instalarea flexibilă pe o gamă mai variată de masini de lucru.

Nivelul redus de zgomot si vibratii este obtinut prin utilizarea structurii tip scară. Blocul cilindrului care are o formă asemănătoare unei scări, ceea ce permite o reducere drastică a nivelului de zgomot si vibratii din corpul motorului.
Motoarele îndeplinesc standardele EPA Tier 4 din SUA si înregistrează un consum redus de combustibil. Sunt atinse performantele înalte de combustie si în acelasi timp nivelul redus de emisii se încadrează în standardele EPA Tier 4. Tehnologiile de combustie proprii Yanmar si pompa de injectie MC reprezintă punctele cheie ale acestor performante.

Dimensiunile compacte cu un design universal fac din gama de motoare Yanmar MM o componentă ideală pentru majoritatea aplicatiilor: echipamente pentru peisagistică si grădinărit, echipamente compacte pentru agricultură, vehicule utilitare, generatoare compacte.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI