Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Rock Oil

Uleiuri pentru ambarcatiunile marine

21.01.2010
Uleiuri pentru ambarcatiunile marine
Traditia, experienta vastă si performanta în fabricarea uleiurilor de motor în doi si patru timpi a producătorului britanic Rock Oil au contribuit la crearea unei game de lubrifianti extrem de competitive pentru ambarcatiunile marine cu motoare suspendate sau amplasate în interior.
Gama de uleiuri în doi timpi beneficiază de prestigioasa certificare NMMA TC-W3 TM, singura certificare recunoscută pentru motoarele pentru ambarcatiuni marine în doi timpi de performantă. MP3 Sport a rezolvat toate deficientele de răcire a aerului, prezente în cazul altor lubrifianti, ceea ce a permis îndeplinirea tuturor cerintelor motoarelor moderne de înaltă performantă cu răcire pe aer si lichid răcire în doi timpi.

MP3 SPORTS - ulei semi- sintetic în doi timpi
pentru motoare Outboard
MP3 SPORTS este un ulei special creat pentru motoarele foarte noi, outboard, în 2 timpi, de înaltă performantă. Pachetul extrem de performant de aditivi si uleiul de bază sintetic asigură o pornire usoară si un rulaj de lungă durată, fără probleme.
Tehnologia utilizată, care a făcut din Rock Oil un lider în cursele de bărci cu motor, asigură că MP3 SPORTS va furniza întotdeauna o excelentă ardere a combustibilului, emisii extrem de reduse de noxe si o versatilitate deosebită în utilizarea întregii game de combustibili existenti-cu sau fără plumb. Asigură de asemenea excelente proprietăti anti-uzură, degripare si curătare a motorului, pistoanelor si arborelui.

MP3 SPORTS este destinat sistemelor pe injectie, precum si sistemelor care folosesc amestecul lubrifiant-combustibil (în acest caz urmând a se utiliza proportia de amestec recomandată de producătorul de motoare). Usurinta la pornire si caracteristicile de rulaj performant fac din acesta un lubrifiant ideal si pentru alte motoare de mare performantă, în 2 timpi.
MP3 SPORTS întruneste standardele de calitate si îndeplineste specificatiile API  TD, NMMA TC - W3 TM  2007  RL  92402B, recunoscute si solicitate de toti marii producători de motoare din lume.
MP 90  - ulei de transmisie EP de înaltă performantă
Uleiul de transmisie hipoidă MP 90 este creat din cele mai rafinate uleiuri de bază disponibile, combinate cu un pachet performant de aditivi, de extremă presiune (EP).

Caracteristici

  • Se foloseste în axele hipoide si cutiile de viteză;
  • Destinat aplicatiilor marine (nave) unde EP este recomandat, în special aplicatiilor OUTBOARD si transmisiilor I/O, acolo unde este solicitat nivelul de performantă API GL-4;
  • Contine un pachet performant de aditivi care asigură performante optime  si protectie, în conditii extreme de lucru;
  • Oferă maximă stabilitate la variatiile de temperatură, anti - coroziune si protejează etanseitătile.
Uleiul de transmisie hipoidă MP 90, de la Rock Oil îndeplineste specificatiile API GL-4.   
Gama de uleiuri în patru timpi a fost îmbunătătită cu cei mai avansati aditivi si uleiuri de bază sintetice, pentru a corespunde standardelor API SL/SJ/CF-4/CG-4 si ACEA A2/A3/B2 si E2 pentru noile generatii de motoare diesel si pe benzină.

MP 4 Sport - ulei semi-sintetic în patru timpi pentru motoarele marine inboard
MP4 Sports este un ulei semi-sintetic premium conceput pentru a satisface cerintele impuse de noile generatii de motoare de înaltă performantă. Formula avansată  asigură maximă protectie componentelor motorului si rezistentă superioară la coroziune, reducerea la minim a depozitelor de reziduuri, astfel viata motorului fiind prelungită, iar performantele păstrându-se la un nivel optim indiferent de conditiile de lucru (de la cele mai joase până la cele mai ridicate temperaturi). Acest tip de uleiuri se recomandă în special pentru aplicatiile marine inboard de mare putere. MP4 Sports îndeplineste următoarele specificatii: API SL/CF-4/CG-4 ACEA A2/A3/B2, E2 si SAE 10w30, 10w40.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI