Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
CASE Utilaje

Un site pentru constructorii care nu se joacă

21.01.2010
Gheorghe Apostol; Cornelia Rotaru
Un site pentru constructorii care nu se joacă
Anul 2010 a venit cu noutăti din partea societătii CASE Utilaje Constructii, importator pentru România al mărcilor CASE, FRD, CESAB, JMBH, OM, TRIMAN, DUMEC si Rock Oil, sub forma unui site profesionist dedicat nu numai prezentărilor de produse pentru viitorii cumpărători, dar si clientilor săi. Toti cei care accesează www.caseutilaje.ro au o surpriză plăcută, datorită graficii dinamice, ce oferă în primul rând multe imagini, informatii usor de accesat si mai ales, succinte, fără cuvinte inutile care să răpească din timpul vizitatorului.

Practic, noul site completează activitatea de vânzare si service desfăsurată pe teren, cu informatii ce merg până la detaliu. Clientii CASE Utilaje Constructii câstigă astfel si timp, fiind accesibile informatii din cele mai diverse, de la oferta de utilaje, echipamente si uleiuri si până la activitatea de service si vânzarea de piese de schimb, în acest ultim caz existând o rubrică specială dedicată stocului de piese de schimb pentru utilaje CASE, ce poate fi interogată de clientii firmei. Succint, vom prezenta în continuare site-ul, pentru a facilita vizitarea sa de către cei interesati, fără a intra în detalii, lucru greu de realizat într-un articol de revistă, datorită numărului mare de informatii cuprinse.

Pagina principală, cea care creează prima impresie a unui vizitator nou, impresie care de obicei rămâne si la următoarele accesări, este centrată pe imagini ce oferă o idee asupra activitătii de vânzări, de întretinere dar si de servicii after-sales. Aici se pot viziona într-un minut principalele mărci si utilaje ofertate de către importatorul CASE Utilaje Constructii, dar si alte produse precum echipamente sau uleiuri de înaltă performantă.   

În afara butoanelor de accesare din partea de sus a paginii de internet, ce cuprind în mod clasic informatii detaliate despre firmă, produse, servicii, se poate remarca câmpul "MEDIA ROOM", ce cuprinde atât noutătile din cadrul societătii CASE Utilaje Constructii, asa cum au fost prezentate de-a lungul timpului, dar si lansările si demonstratiile practice cu utilaje din ultimii ani. Informatiile nu se opresc aici, fiind disponibile date si din activitatea internatională a producătorilor reprezentati. Tot aici, o galerie de fotografii bine pusă la punct oferă imagini cu masinile si utilajele în lucru, precum si de la evenimentele desfăsurate în ultimii doi ani.

Partea inferioară a primei pagini din site-ul www.caseutilaje.ro oferă date despre ofertele speciale disponibile si promotii. Cu ajutorul butonului ALEGE-TI PRODUSUL, situat în partea din dreapta a ecranului principal, se pot accesa informatii detaliate despre cele sapte mărci comercializate de către CASE Utilaje Constructii, si anume: CASE-utilaje pentru constructii; FRD Furukawa-ciocane hidraulice, cupe, echipamente de forat, foarfece si compactoare; CESAB-electrostivuitoare, motostivuitoare, electrocare si transpalete manuale; JMBH-pompe de beton; OM-concasoare mobile cu fălci, cu impactor si statii de sortare; DUMEC-minidumpere si mixere; Rock Oil-uleiuri industriale, comerciale, pentru agricultură, motociclism si utilizări marine.

Astfel se ajunge la pagina PRODUSE, unde toate utilajele si echipamentele  beneficiază de fisiere speciale, ce cuprind informatii tehnice detaliate dar si fotografii de calitate! Fiecare tip de utilaj este prezentat in extenso, având incluse si recomandările importatorului, precum si o serie de informatii generale suplimentare.

Istoria companiei CASE Utilaje Constructii începe în anul 2006, atunci când societatea devine distribuitor autorizat al mărcii de utilaje CASE în România. Evolutia sa până în prezent, noile mărci aduse în cadrul firmei, dar si date despre cele sapte centre de vânzări deschise la Bucuresti, Iasi, Deva, Oradea, Timisoara, Gheorgheni si Arad sunt disponibile prin accesarea butonului COMPANIE. Tot aici este disponibilă o galerie bogată de fotografii, ce include si planurile viitorului centru de vânzări si service din comuna Afumati-Ilfov, în imediata vecinătate a capitalei.

Referintele societătii sunt prezentate separat pentru cei interesati de o viitoare colaborare cu CASE Utilaje Constructii, aici putând fi consultată o listă cu societăti de primă mărime din domeniul extractiei cărbunelui, tratarea deseurilor, constructiilor, samd, parteneri de afaceri ai importatorului.

Butonul PIESE DE SCHIMB ascunde un volum extrem de mare de informatii, împărtite în două directoare: "Lista piese de schimb" si "Catalog piese de schimb CASE".
Dacă "Lista piese de schimb" cuprinde o serie extrem de largă de piese generice pentru toate tipurile de utilaje existente în România, majoritatea cu un timp de livrare de 24 de ore.
"Catalog piese de schimb CASE" reprezintă o adevărată piesă de rezistentă a siteului, pe baza unei parole clientii CASE Utilaje Constructii putând accesa on-line catalogul de piese CASE international.

Butonul CONTACT ascunde trei optiuni extrem de importante:
  • Cerere ofertă utilaje,
  • Comandă de interventie,
  • Cerere piese de schimb.
Prin completarea câmpurilor din fiecare cerere, se poate obtine orice informatie utilă de la birou, într-un timp foarte scurt, fără a fi necesară deplasarea la una din reprezentantele CASE Utilaje Constructii. 

Si mai ales, dacă vreti să fiti la curent cu toate modificările siteului, cu noile modele de utilaje si serviciile oferite de către CASE Utilaje Constructii este suficient să vă abonati la Newsletter-ul importatorului. Astfel, cele mai noi informatii vor ajunge pe adresa dumneavoastră de email în numai câteva secunde.
Volumul de muncă depus pentru a crea acest site a fost considerabil, informatiile ce pot fi accesate direct de către vizitator acoperind aproape orice dorintă. De remarcat modul rapid de accesare a datelor si fotografiilor, un lucru mai rar întâlnit în cazul site-urilor ce contin un volum impresionant de informatii.

Accesul rapid la informatie, varietatea mare de utilaje comercializate, informatiile actualizate despre CASE Utilaje Constructii, despre promotiile si evenimentele sustinute în România, dar si despre noile modele de masini lansate de către producătorii reprezentati de către CASE recomandă site-ul www.caseutilaje.ro ca unul dintre cele mai complete din domeniu. Desi varianta actuală a siteului a fost lansată de curând, acesta a suportat deja câteva up-date-uri, un semn bun pentru vizitatori.

De altfel, chiar si directorul general al societătii, domnul Constantin Mincu ne-a declarat la scurt timp după lansarea oficială a acestuia, că informarea atât a actualilor clienti cât si a celor interesati numai de produsele comercializate reprezintă o prioritate pentru firmă, iar site-ul este modul direct de a păstra legătura cu toti partenerii de afaceri. Din acest motiv, toate evenimentele, promotiile sau lansările de utilaje vor fi prezentate în cel mai scurt timp pe site-ul oficial, pentru ca toti cei interesati să fie permanent la curent cu evenimentele din cadrul societătii CASE Utilaje Constructii.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI