Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Ajutor umanitar

Hyundai pentru Haiti

15.02.2010
Drama statului Haiti a impresionat oameni si firme din întreaga lume. Cu aproape 8 milioane de locuitori si cu o populatie extrem de săracă, Haiti nu a putut face fată unui cataclism de proportii, institutiile statului fiind si ele afectate mult prea puternic pentru a mai reactiona în fata unei astfel de drame.

Mobilizarea internatională a fost extrem de rapidă, companii precum Hyundai Heavy Industries, unul dintre marile concerne mondiale trimitând ajutoare în scurt timp exact acolo unde cutremurul a făcut mai multe victime si a distrus clădirile si infrastructura rutieră si de servicii publice.
Producătorul Hyundai a trimis chiar din primele zile două excavatoare de 21 si respectiv 11 tone, împreună cu operatorii necesari pentru a ajuta la degajarea zonelor afectate de cutremur. De asemenea, Hyundai Heavy Industries furnizează în continuare sprijinul tehnic necesar întretinerii si reparării echipamentelor tehnice. Modalitatea de a le oferi a fost stabilită după discutiile avute cu reprezentantii ambasadei Coreene în Haiti, stabiliti în Republica Dominicană, vecinul statului Haiti si cu cei ai Crucii Rosii Internationale.

Excavatoarele, provenite de la dealerul Hyundai Heavy din Republica Dominicană si Hyundai Construction Equipment USA. Inc. lucrează acum în zonele unde sunt cele mai mari urgente.
"Eforturile de salvare se confruntă cu probleme din cauza lipsei de echipamente si a fortei de muncă. Totul arată ca o zonă de război, si aici nu există resurse suficiente pentru a salva toate vietile. Hyundai Heavy, cu sediul în Statele Unite ale Americii, doreste să salveze cât mai multe vieti în aceste momente de criză", a declarat purtătorul de cuvânt al companiei.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI