Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 48

MFL - "perfection in all areas"

15.02.2010
Performanta tine cont numai de calitate, putem spune atunci când vorbim de cel mai important producător austriac de concasoare din Europa, societatea austriacă MFL. Localizarea firmei în zona Liezen a reprezentat un atu major pentru activitatea de proiectare si productie, această zonă fiind recunoscută prin traditia sa tehnică, care depăseste 70 de ani de experientă în domeniul ingineriei mecanice si a sectorului turnătoriilor de otel. Sub aceste auspicii, MFL a beneficiat de experienta celor care lucrau deja de o viată în domeniul ingineriei, pentru a transforma această afacere într-un succes, în prezent societatea numărând peste 880 de angajati.
Motto-ul companiei "perfection in all areas" si dorinta de a le oferi clientilor produse care corespund unui nivel de calitate ridicat sunt elemente definitorii ale activitătii MFL. Astfel, producătorul austriac are în regiunea Liezen propria sa turnătorie, dorind să controleze calitatea otelului utilizat pentru productia concasoarelor. Rezistenta deosebită a acestor utilaje în zona de impact cu materialul destinat sfărâmării constituie un element cheie în cresterea vânzărilor firmei, aceasta producând până în prezent peste 2.000 de concasoare mobile sau stationare.

MFL produce o gamă completă de concasoare, acoperind atât unitătile de concasare stationare, cât si pe cele de concasare mobile. De altfel, dacă vorbim de concasoare mobile, trebuie spus că MFL detine un record, având cel mai mare concasor mobil din Europa, modelul RCI 140-160 TV, cu o productivitate de până la 650 t/h (în functie de materialul concasat si mărimea sorturilor). Cu o greutate totală de 92 t si un motor diesel-electric, genset 600 kVA concasorul RCI 140-160 TV este utilizat cu precădere în aplicatii de concasare a rocilor naturale, asfaltului, pietrisului si a molozului rezultat în urma demolărilor.
Un alt avantaj al concasoarelor MFL îl constituie faptul că sunt angrenate electric, ceea ce reduce semnificativ consumul de combustibil si implicit si efectele negative asupra mediului înconjurător.
CC-Mobile, gama de concasoare mobile cu con a fost concepută utilizând cele mai noi tehnologii în domeniu, fiind mai bine adaptate pentru concasarea secundară si tertiară a rocilor foarte dure si a minereurilor. O atentie deosebită a fost acordată designului robust, mobilitătii utilajelor, manevrării usoare, productivitătii excelente si performantelor remarcabile. 

Gama de concasoare mobile cu fălci, comercializată sub numele STE-Mobile, este recunoscută pe piata internatională pentru calitătile sale, fiind recomandate în special procesării rocilor naturale si a molozului.
Grija pentru client si nevoile sale  se reflectă cel mai bine în calitatea serviciilor post vânzare oferite, de aceea MFL pune la dispozitia clientilor echipe de service mobil 24 de ore pe zi, sapte zile de săptămână, dar si un depozit de piese de schimb si consultantă.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI