Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bauma 2010

Noutăti Case Construction Equipment

15.02.2010
Noutăti Case Construction Equipment
PreBauma, eveniment de anvergură dedicat si consacrat industriei constructoare de masini, materialelor de constructii, utilajelor pentru cariere si echipamentelor pentru constructii, vehiculelor pentru constructii care a avut loc la finele lunii ianuarie 2010, a oferit prilejul jurnalistilor invitati să initieze un dialog cu reprezentantii celor mai importante companii producătoare de echipamente pentru constructii si tehnologii din domeniu.
Constructorul american Case Construction Equipment a dezvăluit câteva dintre noile utilaje si accesorii ce vor fi prezentate publicului cu ocazia celei de-a 29-a editii a celei mai importante expozitii din domeniul constructiilor, care va avea loc în perioada 19 - 25 aprilie a.c.

La Bauma 2010, vizitatorii standului Case vor putea vedea expuse noi produse si concepte tehnologice într-o varietate de categorii, incluzând:
* giganticul  excavator pe senile CX700ME dotat cu un nou brat de excavare în masă  (ME) ce oferă o  fortă de săpare mărită;
* noi  solutii de manipulare a materialelor pentru segmentul de aplicatii speciale ale gamei de excavatoare;
* un nou "joystick" de control pentru încărcătoarele frontale;
* noua versiune "High Travel Speed" pentru încărcătoarele compact CASE- seria 3.

Bratul de excavare în masă al utilajului CX700B ME reprezintă un accesoriu esential pentru utilajele de carieră, fiind capabil să facă fată celor mai dificile aplicatii. Datorită functiei Power Boost care furnizează mai multă putere atunci când este necesar si a dimensiunilor mărite ale bratului, împreună cu ranforsările la bolturi si la bază, acest echipament este acum mai puternic si mai robust. În timpul proiectării, producătorul american CASE a ascultat si a lucrat cu clientii existenti pentru a se asigura că utilajul păstrează toate calitătile de bază.
Noile solutii de manipulare cu productivitate ridicată sunt acum disponibile pentru toată gama de excavatoare speciale CASE. Modelul CX 210 B SL (Scrap Loader) a fost dotat cu un brat special pentru manipularea masivă a deseurilor industriale si reciclări, iar modelul CX 210 B MH (Material Handling) oferă acum un brat drept folosit la aplicatiile de manipulare pentru materiale lemnoase si deseuri, fiind o solutie viabilă si pentru lucrări mai mici. De asemenea, aceste utilaje oferă un consum redus de combustibil, miscări rapide ale bratului si o cabină cu sistem de ridicare pentru o excelentă vizibilitate.

Gama de accesorii Case va include noi sisteme de cupe, ciocane hidraulice si sistemul de dinti pentru cupă - "Smart Fit" disponibile pentru toate excavatoarele pe senile si pneuri. Cupele de săpare pătrund în pământ mai eficient oferind un grad de umplere de minim 100% la fiecare ciclu cu rezistentă si frecări minime, reducând efortul utilajului si contribuind la un consum redus de combustibil. Ciocanele hidraulice silentioase utilizează un ansamblu de elemente menite să reducă nivelul de zgomot fiind perfect adaptate pentru mediul urban. Sistemul de dinti Smartfit contine dinti si adaptori realizati din materiale mai durabile, care împreună cu un pin de blocare reutilizabil, conferă o rezistentă cu 34% mai mare la rupere accidentală.
Noul sistem de directie cu joystick va fi disponibil în curând  pentru încărcătoarele frontale  521E, 621E, 721E, 821E si 921E. Montat pe suportul pentru bratul stâng, joystick-ul este perfect pozitionat pentru operator. Răspunsul joystick-ului este complet până la o viteză de deplasare de 19 km/h, reducându-se automat la 80% pentru a păstra directia lină si la viteze mari. Totodată, reduce oboseala operatorului în timpul ciclurilor de lucru scurte si repetitive, cum este cazul lucrului în carieră sau mină, operatiuni de manipulare a materialelor sau unele aplicatii agricole.

Case a introdus sistemul  High Travel Speed pe trei dintre cele mai populare modele de încărcătoare compacte. Acest nou sistem permite cresterea vitezei de deplasare până la 35 km/h, perfectă pentru operatiunile de încărcare si transport si pentru utilizarea ocazională pe drumurile publice. Noul sistem reduce timpul necesar deplasării, eficientizează consumul de combustibil si creste productivitatea. Standul CASE nu va însemna numai lansări spectaculoase si echipamente expuse, ci va oferi clientilor ocazia de a initia un dialog cu specialistii si de a obtine consultantă de la unul dintre consilierii Case în ceea ce priveste contractele de service, mentenantă, piese de schimb si finantare.

În Europa există peste 118 de dealeri Case si 329 de depozite cu piese de schimb si service, dar si un centru de distributie la Le Plessis în Franta, dedicat special reprezentantelor Case din Germania, Italia, Spania si Marea Britanie, astfel că oriunde există un client care detine un utilaj Case, compania detine experienta, cunostintele tehnice si suportul logistic pentru a-i oferi sprijinul de care are nevoie.
De asemenea centrul dedicat clientilor deschis recent la Monthyon, în nordul Parisului oferă clientilor din întreaga lume posibilitatea de a testa gama completă de utilaje Case în zone si conditii specifice de operare, având în componentă o arie de prezentare, un restaurant, sală de conferinte si un workshop. Se estimează că în primul an de existentă centrul de la Monthyon va primi aproximativ 2.000 de vizitatori din toată lumea, atrasi de demonstratiile cu utilaje si posibilitatea de a-si putea instrui operatorii si de a primi consultantă pentru reducerea costurilor de operare a utilajelor si cresterea eficientei si a productivitătii.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI