Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Masini si Utilaje nr. 48

Telehandlerele Merlo - consum cu 30% mai mic

15.02.2010
Telehandlerele Merlo - consum cu 30% mai mic
Grupul italian Merlo îsi va astepta vizitatorii la editia din acest an a Bauma, într-un stand cu o suprafată dublă comparativ cu cea de la editia din 2007, unde va expune o serie de prototipuri, incluzând o platformă aeriană autoridicătoare "revolutionară", două telehandlere unul rotativ si altul rigid si noi modele care vor fi adăugate gamei de utilaje multifunctionale pe senile Cingo. 
Prototipul "revolutionar" reprezintă un model simplificat al platformei autopropulsate MPR cu un sasiu rigid, în locul celui rotativ utilizat pentru unitătile cu înăltimi de 20, 25 si 30 m. Noul model intrat în familia Merlo va permite bratului să ridice sarcini de până la o tonă la înăltimi cuprinse între 15 si 18 m. Platforma se va deplasa cu o viteză de 40 km/h si poate fi condusă de sus cu o viteză de 5 km/h sau 1,5 km/h atunci când bratul este ridicat.

La standul Merlo va mai fi expus prototipul unui telehandler de 5 tone, cu o înăltime maximă de ridicare de 18 m si un telehandler din gama Roto cu o capacitate de 6 tone si o înăltime maximă de ridicare de 24 m. Un nou sistem de transmisie electronică Eco-drive va putea fi utilizat pentru majoritatea masinilor din gamele producătorului italian, iar inovatia constă în folosirea unei singure unităti pentru controlul motorului si al transmisiei hidrostatice, ceea ce va reduce consumul de combustibil cu 30 de procente. 
Vizitatorii vor putea admira la Bauma si două dintre utilajele multifunctionale de 1,2 si 1,6 t care vor completa gama Cingo. Modelul M12 cu o înăltime de 9 m va înlocui modelul actual M10 cu o capacitate de o tonă, iar sasiul pe senile va fi utilizat si pentru o platformă prototip de 14 m.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI