Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Bauma 2010

E300- platforme cu brat articulat de la JLG

16.03.2010
Cornelia Rotaru
 E300- platforme cu brat articulat de la JLG
Unul dintre constructorii de top de platforme aeriene si manipulatoare telescopice, JLG, va lansa la Bauma 2010 o versiune îmbunătătită a seriei de platforme aeriene cu brat articulat E300.
Nacelele din gama E300 pot fi utilizate fără probleme într-o multime de aplicatii. Special concepute pentru a fi utilizate acolo unde spatiul este limitat, iar viteza reprezintă un factor cheie, platformele din seria E300 sunt echipate cu unele dintre cele mai rapide brate din clasa lor. Tractiunea automată si robustă si pneurile cu spumă care nu lasă urme furnizează o fortă de tractiune excelentă pe suprafete umede sau care prezintă denivelări sau atunci când se deplasează pe terenuri accidentate. Aceste utilaje permit desfăsurarea  unor activităti paralele în perimetrul lor de lucru întrucât nivelul zgomotului produs a fost redus la minim si datorită faptului că functionează pe baterii nu eliberează emisii poluante în atmosferă.

Îmbunătătirile aduse gamei au vizat în primul rând rotile pline de 25x7-12 inch care protejează podelele atunci când nacela lucrează în medii sensibile. Profilul benzii de rulare pe suprafată contribuie la optimizarea tractiunii si furnizează miscări mai line. O altă preocupare a expertilor JLG a fost îmbunătătirea manevrabilitătii platformelor atunci când lucrează pe santier. Acum utilajul se deplasează cu viteze mai mari pe planuri înclinate si peste praguri, gradul de înclinatie fiind de 25%.
De asemenea o atentie deosebită a fost acordată performantelor si eficientei de zi cu zi. Ciclurile de lucru au un randament mai mare datorită noilor tipuri de baterii de 305 a/h. Optional sunt disponibile baterii mai mari, de 375 a/h si de 205 a/h AGM pentru medii de lucru cu temperaturi extreme. Costurile au fost reduse si prin introducerea unei noi unităti de încărcare, reîncărcarea bateriilor făcându-se într-un timp mai scurt, iar lucrul poate fi reluat mai repede.

Realizarea operatiunilor de service se face mai usor ca niciodată. O platformă de încărcare pentru baterii pivotantă face ca bateriile să se afle la îndemâna operatorului si a echipei de service, iar o nouă distributie a greutătii facilitează asamblarea, iar lipsa punctelor de sudură împiedică formarea ruginii si a coroziunii. Noul indicator de nivel cu afisaj digital arată gradul de încărcare al bateriei si codurile unice de eroare, optimizând diagnosticarea si localizarea disfunctionalitătilor.
Rezervorul pentru lichidul hidraulic a fost schimbat si este dotat cu un filtru de mare capacitate care mentine lichidul curat si împiedică formarea dopurilor care ar obstructiona buna functionare a furtunurilor. Pompa hidraulică este repozitionată si se poate ajunge la ea fără probleme.
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI