Contactati-ne pentru a ocupa unul dintre spatiile de mai sus
Haulotte Group

HA12 CJ /HA12 CJ+ - acces nelimitat

16.03.2010
 HA12 CJ /HA12 CJ+ - acces nelimitat
Producătorul francez Haulotte a anuntat extinderea gamei de platforme aeriene cu două noi modele de nacele electrice cu brat articulat HA 12CJ si HA 12CJ+ si un model de nacelă pentru lucrul la înăltimi foarte mari, HA41PX-NT.
Nacelele compacte electrice cu brat articulat HA12 CJ si HA12 CJ+  au fost special concepute pentru regimurile de lucru la înăltimi de până la 12 m în spatii foarte înguste. Beneficiind de dimensiuni compacte si având capacitatea de a lucra la parametri optimi în spatii limitate, aceste utilaje sunt ideale pentru aplicatii în domeniul industrial si mediul logistic si oferă o multitudine de avantaje.HA12CJ / HA12 CJ+ sunt potrivite în mod special pentru lucrări de întretinere si operatii de reparare a sistemului electric, iluminat, aer conditionat, etc. Acestea oferă:

* Manevrabilitate excelentă

Atunci când are bratul strâns, înăltimea modelelor HA12CJ / HA12 CJ+ nu depăseste 2 m,  ceea ce înseamnă că pot intra fără probleme pe cadrul unei usi standard si au acces chiar si în cele mai înguste spatii.
Cu o lătime de 1,2 m si o rază de întoarcere strânsă, platformele HA12CJ / HA12 CJ+ pot să desfăsoare trei miscări simultane: de deplasare si de rotire si de miscare pendulară a platformei sau de miscare a bratului.

* Miscări simultane, proportionale si progresive

Operatorul se simte confortabil si în sigurantă în timp ce bratul articulat este ridicat cu rapiditate. Miscările progresive îi oferă operatorului un control precis asupra masinii. O cutie de control ergonomică sporeste usurinta cu care poate fi operată nacela.

* Accesibilitate remarcabilă si versatilitate

Datorită rotatiei verticale a bratului de 700 /-700, nacela electrică cu brat articulat HA12 CJ / HA12 CJ+ permite operatorului să ajungă în cele mai dificile zone de lucru, oferind si posibilitatea de a lucra cu ea atât în interior cât si în exerior.

* HA12 CJ+ mai multă flexibilitate

Noua versiune HA12 CJ+ are un brat care se poate roti în pozitie orizontală (+90/-900) si oferă un nivel sporit de flexibilitate pentru a putea ajunge în toate zonele de lucru.

* Autonomie mare si întretinere usoară

Modelele HA12CJ / HA12 CJ+ au o autonomie foarte mare si permit cicluri lungi de lucru. Sistemul de transmisie electrică directă necesită un nivel redus de energie. Există indicatori care arată nivelul de încărcare atât pe dispozitivul de comandă cât si pe cutia bateriei care sunt amplasate astfel încât să poată fi accesate rapid si cu usurintă pentru efectuarea operatiilor de service.

* Productivitate optimă

Toate aceste avantaje determină obtinerea unui nivel optim de productivitate si profitabilitate pentru utilizator (usor de operat, viteză, fiabilitate) în conditii de sigurantă maximă: platofrmele HA12CJ / HA12 CJ+ îndeplinesc cerintele celor mai recente norme de lucru precum si standardele CE, EN 280, ANSI, CSA.

HA41PX-NT - concept inedit si o nouă abordare tehnologică
Modelul HA41PX-NT oferă un nou concept si o nouă tehnologie pentru o nacelă cu brat articulat. Concentrarea atentiei producătorului francez asupra clientului si al caracterului inovator al produselor, i-a permis să dezvolte noi tehnologii pentru a crea game de produse sigure si fiabile.
Concepută pentru a răspunde necesitătilor clientilor de a lucra la înăltimi de până la 41 m, platforma HA41PX - NT este potrivită pentru aplicatiile din domeniul constructiilor, cele din industria constructoare de vase maritime, industria petrolieră si multe alte aplicatii unde sunt necesare înăltimi si raze de lucru foarte mari.

Noul brat articulat este în conformitate cu cele mai recente standarde tehnologice. Este fiabil si este echipat cu un sistem de sigurantă complet asigurat si în plus furnizează eficientă de lucru.
HA41PX - NT beneficiază de o nouă tehnologie cu senzor unghiular pentru unghiul bratului oferind o protectie mai bună, fără alte setări suplimentare: o solutie heavy duty pentru utilizator. Munca cu o astfel de platformă se desfăsoară în conditii de maximă sigurantă  datorită noilor senzori mai bine protejati si amplasati.
Noul brat articulat beneficiază de asemenea de un management optim al miscărilor continue, un nou sistem de control al greutătii, o alarmă care avertizează sonor operatorul atunci când platforma depăseste nivelul maxim de înclinare, platformă hidraulică de compensare, un management al stabilitătii. Noul dispozitiv de control BusCan asigură o transmisie perfectă a datelor maximizându-i astfel fiabilitatea.

Manevrabilitate si acuratete

Organele de comandă simultane si complet proportionale asigură o manevrabilitate mai bună, o precizie mai mare si o miscare mai lină pentru performante optime indiferent de conditiile de lucru.
Cele patru roti motoare si directoare cu axe extensibile oscilante, cea mai mică rază de întoarcere de pe piată, dispozitive de control cu miscări simultane si o gradă la sol de 38 cm, combinate cu dimesiunile compacte transformă modelul HA41PX - NT înt-o masină remarcabilă pentru teren accidentat. Noul senzor de securitate pentru axele extensibile asigură o întretinere usoară si un acces mai bun pentru operatiile de diagnosticare si service. Bratul atinge înăltimea maximă de 41 m într-un timp record. Bratul articulat cu o înclinatie de 140° si o rotatie a platformei de 180o demonstrează faptul că HA41PX - NT este ideal pentru utilizarea chiar si în cele mai dificile proiecte, când este necesară ridicarea diferitelor materiele în clădiri si unde este nevoie de o rază de lucru mare.

Service usor si diagnosticare rapidă
Noul brat articulat are o nouă unitate de directie hidraulică cu un nou software de diagnosticare. Accesul  la toate electrovalvele turelei se realizează foarte usor, motorul are o durată de viată mai lungă, a fost executat un nou traseu pentru conducte care sunt acum mai putin flexibile, ceea ce face ca operatiunile de întretinere pentru modelul HA41PX - NT să fie extrem de simple si rapide si oferă siguranta că echipamentul este mentinut în conditii foarte bune. Oferind o sigurantă maximă, HA41PX - NT se află în conformitate cu cele mai recente norme de lucru din Europa (CE, EN 280), dar si cu cele internationale (ANSI, CSA, AS, etc)
Anul XIII, nr. 145, mar 2018
 
 
 
Citeste-ne on-line!
 

Truck Power, Martie 2018
 
Truck Power, Martie 2018

NEXT AUTO, Februarie 2018
 
NEXT AUTO, Februarie 2018

Trenchless Romania Noiembrie 2017
 
Trenchless Romania, Noiembrie 2017
 
 
 

PARTENERI